76-річна співачка Шер кинула коханця, молодшого на 40 років

Про стосунки Шер з молодим продюсером стало відомо минулої осені
фото з відкритих джерел

На Різдво музикант подарував співачці масивну обручку з діамантом 

Американська співачка та акторка Шер розлучилася з музичним продюсером і репером Олександром Едвардсом, який майже на 40 років молодший за неї. Пара не разом вже кілька тижнів тому, однак відомо про це стало лише зараз, повідомляє TMZ.

Про причину розриву повідомляється. За інформацією видання, 76-річна Шер і 37-річний Олександр все ж таки не були заручені, незважаючи на те, що на Різдво музикант публічно подарував співачці масивне кільце з діамантом. «Нам сказали, що ці двоє просто вирішили зіграти на припущенні, що це була обручка», – пише видання.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cher (@cher)

Раніше «Главком» писав, що Шер розкритикували в мережі через те, що у них з Олександром занадто велика різниця у віці: Едвардс молодший за неї на 40 років. Про стосунки Шер стало відомо минулої осені: співачка своїм вибором приголомшила шанувальників. Виконавиця розповіла на одному з телешоу, що полюбила Едварса не за рік народження: «Різниця у віці? Ну, на папері це справді виглядає досить смішно. Але в реальному житті ми чудово ладнаємо. Він приголомшливий, і я не приписую чоловікам якості, яких вони не заслуговують. Він дуже добрий, дуже розумний, дуже талановитий і справді кумедний, а ще я думаю, що він дуже гарний».

Тепер Шер може додати Олександра Едвардса до списку колишніх бойфрендів-знаменитостей, які були молодші за неї. Сама Шер зізнавалася, що зустрічалася з гітаристом Річі Самборою (він молодший на 13 років) і автором коміксів Marvel Роном Циммерманом (молодший на 12 років). Крім того, вона зустрічалася з актором Томом Крузом, коли він тільки-но починав свою кар'єру: йому тоді було 23 роки, а їй 38.

Читайте також: Друг Винника розповів, з ким живе співачка Таюне, яку вважають дружиною співака

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: