76-річна Шер у прозорому топі блиснула декольте

фото з відкритих джерел

Виконавиця зустрічається з чоловіком, котрий молодший на 40 років

76-річну співачку та акторку Шер зняли на зірковій вечірці, організованій у нічному клубі Avalon Hollywood & Bardot у Лос-Анджелесі. Фотографії зірки публікує видання Paris Match.

Виконавиця прийшла на захід у жакеті, прикрашеному чорними паєтками, блузі з глибоким декольте та сірих картатих штанах. Крізь розстебнуту блискавку визирав прозорий топ із аплікаціями. Образ доповнили чорні черевики. Артистка нещодавно стала білявкою і цей колір їй дуже личить.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cher Nation | Fan Account (@cher_nation)

У грудні 2022 року американський ювелір Майк Фрід розкрив вартість обручки Шер, яку вона отримала від репера Олександра Едвардса. Повідомлялося, що 36-річний музикант підніс поп-виконавці виріб із діамантом грушоподібної форми вагою близько шести карат та доріжкою з маленьких діамантів. За словами експерта, вартість цього кільця становить як мінімум 250 тисяч доларів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cher Nation | Fan Account (@cher_nation)

Раніше «Главком» писав, що Шер розкритикували в мережі через те, що у них з Олександром занадто велика різниця у віці: Едвардс молодший за неї на 40 років. Про стосунки Шер стало відомо цієї осені: співачка своїм вибором приголомшила шанувальників. Виконавиця розповіла на одному з телешоу, що полюбила Едварса не за рік народження: «Різниця у віці? Ну, на папері це справді виглядає досить смішно. Але в реальному житті ми чудово ладнаємо. Він приголомшливий, і я не приписую чоловікам якості, яких вони не заслуговують. Він дуже добрий, дуже розумний, дуже талановитий і справді кумедний, а ще я думаю, що він дуже гарний»

На запитання, чи хотіла б Шер повернути час назад і бути коханому ровесницею, відповіла так: «Якби я не зустрічала чоловіків молодших у своєму житті, у мене б ніколи не було побачень, тому що старшим чоловікам, а у мене їх було кілька, я просто не дуже подобалася. Можливо, молодим чоловікам все одно – смішна ти чи обурлива, чи хочеш ти робити дурниці чи знаєш, що ти сильна особистість, що відбулася?».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Cher Nation | Fan Account (@cher_nation)

Едвардс є віце-президентом відділу артистів та репертуару музичної компанії Def Jam, яка працює з Ріанною, Джастіном Бібером та іншими відомими музикантами. Сама Шер зізнавалася, що в неї і раніше були стосунки з чоловіками молодшими за неї: наприклад, вона зустрічалася з гітаристом Річі Самборою (він молодший на 13 років) і автором коміксів Marvel Роном Циммерманом (молодший на 12 років). Крім того, вона зустрічалася з актором Томом Крузом, коли він тільки-но починав свою кар'єру: йому тоді було 23 роки, а їй 38.

Читайте також: Брюс Вілліс з'явився перед камерами – вперше після діагностованої деменції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: