34-річний співак Аарон Картер знайдений мертвим у ванній

Відомо, що останнім часом справи у артиста йшли геть погано
фото з відкритих джерел

Слідству належить з'ясувати: це суїцид чи вбивство

Тіло Аарона Картера – відомого музиканта, брата Ніка Картера з групи Backstreet Boys – було знайдено у ванні його будинку в Ланкастері, що у штаті Каліфорнія. На даний момент невідомо, чи це було вбивство, чи співак самостійно розлучився з життям.

Представник знаменитості підтвердив його смерть і сказав: «З великим жалем підтверджую, що Аарон Картер знайдений мертвим у його будинку в Палмдейлі в Каліфорнії. Сім'я була повідомлена, і вона вилетить до Лос-Анджелеса. Аарон дуже багато працював, щоб бути добрим батьком і спокутувати свою провину зі своєю родиною». Є версія, що Картер помер від передозування наркотиками, оскільки останні роки активно боровся із залежністю та регулярно лежав у реабілітаційних центрах.

 Відомо, що останнім часом справи у артиста йшли геть погано. Він програв суд про опіку над маленьким сином, якого обожнював. Однак, судячи с соцмереж Аарона, ніяких натяків на те, що він збирається накласти на себе руки, немає.

Після оголошення про смерть Картера його мати Мелані Мартін оприлюднила заяву, в якій сказала, що вона «все ще перебуває в процесі прийняття цієї сумної реальності».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: