Стало відомо, хто купив авто Мерк’юрі, яке належало Андрію Данилку

Носов і Данилко не були присутні на аукціоні
фото з відкритих джерел

Новим власником авто став українець – молодий бізнесмен із Харкова

Український співак Андрій Данилко продав на аукціоні Sotheby's свій Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, який раніше належав лідеру британського гурту Queen Фредді Мерк'юрі, за 11 млн грн. Як стало відомо сьогодні, легендарне авто на аукціоні в Лондоні купив українець.

Виручені від продажу раритетного автомобіля гроші Данилка передадуть для створення в Україні сучасного центру реабілітації та протезування Superhumans.

За словами Андрія Данилка, колись він купив цей знаковий автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Але зараз, в складний для України час, вирішив, що сріблястий Роллс-Ройс стане інвестицією в майбутнє країни.

У коментарі ТСН організатор аукціону Пітер Хейнс зазначив, що цього разу організатори не взяли 15 відсотків від продажу лоту. «Наш аукціон вважає за честь допомогти. Тож ми нічого не беремо. Таке авто оцінюється у 20−30 тисяч на ринку. А ми продали за 250. Усі знали, що гроші підуть на допомогу Україні. Продаж вийшов фантастичним», – сказав Хейнс.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Volodymyr Nosov | Blockchain (@wbt.nosov)

Новим власником авто став українець – молодий бізнесмен із Харкова Володимир Носов, який займається криптовалютою. Носов і Данилко не були присутні на аукціоні. «Я став володарем унікального лота. Не можу стояти осторонь, задаю рівень, бо, кожен українець зараз – рівень», – зазначив бізнесмен в Iнстаграм.

Раніше компанія Носова придбала на аукціоні за $900 тис. кришталевий мікрофон переможців «Євробачення 2022» – гурту Kalush Orchestra. Виручені на аукціоні гроші було спрямовано на закупівлю комплексу безпілотників PD-2 для ЗСУ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: