Шварценеггеру зробили термінову операцію: серцебиття стало нерегулярним

У Арнольда Шварценеггера вроджена вада серця
фото з відкритих джерел

«Мені зробили її тиждень тому, щоб стати трохи більше машиною: я отримав кардіостимулятор», – розповів Шварценеггер 

Американський актор, бізнесмен та продюсер Арнольд Шварценеггер зробив несподівану заяву. Йому нещодавно встановили кардіостимулятор. Про це він розповів у подкасті "Arnold's Pump Club".

Виявилося, що після операцій на серці 76-річному чоловіку був терміново необхідний кардіостимулятор. 

«Ніколи б не подумав, що почну понеділок з операції. Мені зробили її тиждень тому, щоб стати трохи більше машиною: я отримав кардіостимулятор. Моє серцебиття стало нерегулярним через утворення рубцевої тканини після останньої операції», – сказав Арнольд. 

Він додав, що процедуру зробили на найвищому рівні у клініці у місті Клівленд. Зараз він почувається добре, тому запевняє, що немає приводів для хвилювання.

«Перш за все, я хочу, щоб ви знали, що у мене все чудово! Мені зробили операцію в понеділок, а до п’ятниці я вже був на великому екологічному заході зі своєю подругою та колегою по фітнесу Джейн Фондою», – наголосив він. 

До слова, у Арнольда Шварценеггера вроджена вада серця. Для нього це не перша операція, адже спочатку було хірургічне втручання у 1997 році. Тоді йому замінили клапан легеневої артерії. Потім знадобилося повторне оперування через 11 років, під час якого встановили актору новий аортальний клапан. У 2020 році була третє подібне хірургічне втручання у Арнольда. 

Нагадаємо, американський актор Джонні Депп звернувся до росіян з екранів перед показом фільму «Жанна Дюбаррі», де зіграв головну роль.

До слова, деменція, яку діагностували Брюсу Віллісу в лютому 2023 року, впливає не лише на поведінку та мовлення, а й на памʼять. Наслідки його хвороби вже відчула на собі Демі Мур, із якою Брюс був у шлюбі протягом 13 років.

Читайте також: Україна та Росія в очах Заходу. На прикладі «Оскара»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: