«Тримається далеко не на коханні» – Андрій Бєдняков про свій шлюб

Андрій Бєдняков 16 років у стосунках із Настею Короткою
фото: biedniakov/Instagram

Бєдняков раніше вже розлучався з Настею Короткою

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков 16 років у стосунках із своєю дружиною та матір'ю їх двох дітей. Ця зіркова пара є взірцем для багатьох шанувальників. У родині Бєднякова та Короткої, як здається на перший погляд, панує справжня гармонія та ідилія. Однак так було не завжди. Про це заявив Бєдняков в інтерв’ю для Слави Дьоміна.

Знаменитість розповів, що раніше вже розлучався з Настею Короткою, але це сталося через нього. У розмові з журналістом Бєдняков згадував непрості стосунки зі своєю коханою, коли ще жив у Маріуполі. Після цього знаменитість зрозумів, що поводився дуже погано, що зіпсувало його стосунки з дівчиною. 

Андрій Бєдняков згадав, що після кількамісячного розриву з Настею Короткою вони знову почали зустрічатися. Друга серйозна сварка, яка ледь не стала причиною розриву, трапилася вже після переїзду до Києва. Тоді ведучий згадує, що вони з коханою багато спілкувалися, намагаючись розв'язати всі проблеми. 

Зараз у зіркової пари дуже глибокі і довірливі стосунки, а Андрій Бєдняков називає дружину найкращим другом. Однак зазначає, що їхній шлюб тримається далеко не на коханні. Звичайно, зірки відчувають одне до одного великі почуття, але це не єдиний секрет міцності їхнього зв’язку. 

«(Стосунки тримаються – Ред.) на дітях, на повазі, на планах на майбутнє. Ну казати, що «наші стосунки на коханні» – це така нещирість… (інші – Ред.) казали «на коханні», а наступного дня вже лайном одне одного поливають», – зазначив Андрій Бєдняков.

Нагадаємо, що телеведучий Андрій Бєдняков, який народився та виріс в Маріуполі, на своїй сторінці в Інстаграм розмістив емоційний допис, в якому відреагував на зустріч агресора Путіна з українцями, які дякують йому за нібито відбудований Маріуполь.  

Читайте також: Бєдняков розповів, що його вразило під час вибухів у Києві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: