Бєдняков емоційно висловився про маріупольців, які «махали зі сльозами на очах» Путіну

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Андрій Бєдняков каже, що в його рідному місті достатньо тих, хто «чекає і кличе» руський мір

Телеведучий Андрій Бєдняков, який народився та виріс в Маріуполі, на своїй сторінці в Інстаграм розмістив емоційний допис, в якому відреагував на зустріч агресора Путіна з українцями, які дякують йому за нібито відбудований Маріуполь.  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Andrii Biedniakov (@biedniakov)

«Подобається?» – запитує він про місто, яке зруйнував. «Сучасно», – каже він, вказуючи на будинки, які були збудовані на місці інших, розбитих російською армією в попіл. Тільки вдумайтеся, наскільки все лицемірно та дико. Щоразу, коли я бачу всі ці «тв-листівки» зі свого міста для їхнього глядача (для їхньої маси), мене розбирає агресія. А ці «вдячні» люди цю агресію посилили в сто разів», – зізнався Бєдняков.

«Багато хто пише, що люди ці «ряжені». Я навіть не думаю, що це ряжені. У нас у місті, на жаль, були прихильники руzкого міра. І слухаючи, що несуть ці люди, я розумію, що в мене до них величезна злість. Саме до цих, хто чекає і кличе. Саме через них ми не можемо приїхати до себе на малу батьківщину. Саме через них загинули десятки тисяч людей. Саме через них зруйновано наше місто», – продовжує маріуполець, у якого в окупації загинула мати.

«Через 15 днів після вашого і мій день народження. Теж 70. Залишився без нічого». «Тепер є все», – виправила жінка. Дід був на межі фолу... Нашому народу завжди прищеплювали цю любов до господаря, царя, пахана. Він завжди правий, без нього нас немає. Боже, бережи пахана. Ось і зараз. Ця людина зруйнувала ваше мирне життя. Вбила людей. Скалічила долю. Але ви, як і раніше, виходите білити бордюри, кричати  «ура» та махати зі сльозами на очах прапорцями. Ви просто не можете інакше», – різко написав ведучий.

Читайте також: Галкін у США висміяв Кіркорова: Відправте Філіпа у прозорих колготках на фронт

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: