Бєдняков розповів, що його вразило під час вибухів у Києві

Телеведучий звернувся до молоді
фото з відкритих джерел

Телеведучий у захопленні від українських випускниць, що співали українських пісень

Сьогодні російські окупанти знову намагалися атакувати Київ. Відомий телеведучий Андрій Бєдняков на сторінці в Instagram розповів, що під час вибухів та тривоги його вразило. Він побачив дівчат, у яких відбувався випускний. Свято перервали вибухи, тому усім довелося бігти до укриття.

«Бачу дівчат з бантами і квітами, які біжать з випускного у сховища та співають українські пісні. Вони виростуть і будуть про це пам'ятати. А вони обов'язково виростуть, бо вам не зламати цю країну і цих людей», – написав Бєдняков.

Бєдняков розповів, що його вразило під час вибухів у Києві фото 1

Також він звернувся до молоді та випускників, закликавши українців запам'ятати моторошні звуки вибухів, аби усе життя знати, що коїть Росія.

Користувачі підтримали Бєднякова та зазначили, що пишаються дітьми України. Також підписники поділилися своїми думками:

«А в мого сина взагалі не було ані останнього дзвоника, ані випускного минулого року. Вкрадене! Все вкрадене!»

«Я люблю наших дітей. Вони сильні, розумні, добрі та виростуть щасливими. Слава Україні!»

«Українські діти розуміють, хто ворог на нашій землі. Наші діти та онуки будуть пам'ятати горе та розповідатимуть про це з покоління в покоління»

Додамо, що телеведучий Андрій Бєдняков, який народився та виріс в Маріуполі, на своїй сторінці в Інстаграм розмістив емоційний допис, в якому відреагував на зустріч агресора Путіна з українцями, які дякують йому за нібито відбудований Маріуполь.  

Нагадаємо, що телеведучий Андрій Бєдняков розповів в інтерв'ю журналісту Сергію Пейчеву на ютуб-каналі «Pressing», як мріяв працювати на російському телебаченні, які гонорари йому пропонували за виступи в Криму після анексії та, чому згадує співпрацю з Оксаною Марченко, як страшний сон.

Читайте також: Телеведучий Андрій Бєдняков показав, як окупанти зносять його дім в Маріуполі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: