Принц Гаррі розповів про скандальну розмову з батьком та братом: Кричав на мене

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Вийшла друга частина документального серіалу про Меган Маркл та принца Гаррі

На Netflix вийшла друга частина документального серіалу про Меган Маркл та принца Гаррі. З трьох заключних епізодів публіка дізналася нові деталі сімейного конфлікту Гаррі з братом, принцом Вільямом, та батьком, новим королем Великобританії Чарльзом III.

У серіалі Гаррі вперше розповів про подробиці так званого «сандрінгемського саміту», тобто зустрічі старших членів королівської родини в Сандрінгемському палаці в січні 2020 року, яка відбулася після того, як Гаррі та Меган оголосили про відмову від своїх офіційних позицій.

«Було жахливо, коли мій брат кричав на мене на весь голос, а батько говорив речі, які просто не відповідали дійсності. А моя бабуся при цьому спокійно сиділа і за цим спостерігала», –  сказав Гаррі.

Принц зізнався, що був у шоці, коли йому повідомили, що від його імені та імені Вільяма буде випущена заява, яка спростовує повідомлення преси про розлад у королівській родині: «Зі мною ніхто про це не говорив. Ніхто не питав мого дозволу на те, щоб опублікувати таку заяву. Усього за чотири години вони зважилися на брехню, щоб захистити мого брата, але при цьому протягом трьох років ніколи не розповідали правди, щоб захистити нас».

Подружжя згадало і про те, як їм заборонили побачитися з королевою наприкінці 2019 року, щоб обговорити переїзд за кордон. «Коли ми сідали в літак до Великої Британії, Гаррі прийшло повідомлення: «Вам не дозволено побачити Її Величність», – згадала Меган.

«Щойно ми прилетіли, я подзвонив їй і сказав: «Мені сказали, що ти зайнята». А вона відповіла: «Так, я не знала, що зайнята. Мені сказали, що я зайнята. Мені сказали, що я зайнята весь тиждень». Я подумав: «Вау», – додав Гаррі.

Раніше «Главком» писав, як до серіалу Меган Маркл і принца Гаррі віднеслися у палаці.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: