Стало відомо, як принцеса Діана помстилася чоловіку після його пропозиції розлучитися

рем'єр-міністр Великої Британії вразив націю, оголосивши про початок шлюборозлучного процесу Чарльза та Діани
фото з відкритих джерел

Принцеса Діана зробила один промовистий емоційний вчинок

Нова біографія принцеси Діани проливає світло деякі подробиці її розставання з теперішнім королем Чарльзом. Зокрема, з'ясувалося, що відразу після остаточного розриву вона зробила один промовистий емоційний вчинок.

9 грудня виповнилося 30 років з того часу, як колишній прем'єр-міністр Великобританії Джон Мейджор вразив націю, оголосивши про початок шлюборозлучного процесу принца Чарльза та принцеси Діани. До цієї дати королівські біографи Джеймс Паттерсон і Кріс Муні випустили нову книгу про покійну Уельську та її синів під назвою «Діана, Вільям і Гаррі».

У біографії в деталях описується непростий період розриву королівського подружжя 1992 року. І відкриваються невідомі раніше подробиці. Так, з'ясувалося, що відразу після ухвалення рішення про розлучення, Діана поміняла замки в них з Чарльзом колишній квартирі в Кенсінгтонському палаці, щоб принц більше не зміг потрапити до апартаментів.

«Все зайшло надто далеко, щоби щось виправити. 25 листопада Чарльз відвідує Діану у Кенсінгтонському палаці. Він прямолінійний. Він хоче розлучитися. Негайно. Діана погоджується. Потім вона змінює замки у будинку і отримує новий номер для своєї приватної телефонної лінії», – пишуть Паттерсон і Муні.

Принц Чарльз все ж таки встиг вивезти з апартаментів свої речі. Однак робив він це вночі. «У нічній темряві персонал Чарльза перевозить його майно до нової лондонської резиденції принца, Сент-Джеймського палацу», – розповідають біографи. Серед речей, які забрав Уельський, – письмовий стіл із червоного дерева, колекція книг з історії та портрет Чарльза у кілті.

Тим часом апартаменти в палаці Кенсінгтон залишилися резиденцією Уельської навіть після її офіційного розлучення з Чарльзом в 1996 році. Діана з синами Гаррі та Вільямом проживала там аж до своєї трагічної загибелі.

Раніше «Главком» розповідав, що не так з першою різдвяною листівкою Чарльза III та його теперішньої дружини.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: