Помер батько співачки Ані Лорак – Мирослав Куєк

Батькові Лорак було 77 років
фото з відкритих джерел

Наразі невідомо, чи приїде співачка, яка виїхала жити до Москви і прийняла російське громадянство, на похорон свого батька

Сьогодні, 18 квітня, помер батько української співачки, яка зрадила Україну, Ані Лорак – Мирослав Куєк. Про це  повідомив журналіст Юхим Гусар у Facebook.

Наразі невідомо, чи приїде співачка, яка виїхала жити до Москви, на похорон свого батька
Наразі невідомо, чи приїде співачка, яка виїхала жити до Москви, на похорон свого батька

Батькові Лорак було 77 років.

«Сьогодні сумна звістка сколихнула серце: помер Мирослав Куєк.  Куєк Мирослав Іванович – поет, літератор, член НСЖУ, заслужений журналіст України, громадсько-культурний діяч, батько співачки Ані Лорак (Кароліни Куєк)», – йдеться у повідомленні.

Народився Мирослав Куєк 1 січня1947 р., у с. Витилівка, Кіцманського району. Закінчив режисерське відділення Чернівецького культосвітнього училища у 1966 році, філологічний факультет Чернівецького держуніверситету у 1983році. З 1972 р.був на журналістській роботі. Працював завідувачем відділу кіцманської райгазети «Вільне життя». Редактор багатьох літературних та краєзнавчих книг, автор поетичної збірки «Священний дар любові» та низки пісень, які виконують професійні співаки.

Удостоєний Подяки президента України (1999) та Державної стипендії видатним діячам у галузі культури  (2003). Лауреат літературно-мистецької премії ім. Віктора Зубаря.

Батько артистки розлучився з її мамою, Жанною Ліньків (дикторкою місцевого радіо – «Главком») ще до її народження.  З 1998 року Мирослав Куєк був одружений на поетесі Сільвії Заєць, яка є дальньою родичкою письменниці Ольги Кобилянської. 

Коли народився молодший брат Лорак, мама віддала її в інтернат через скруту у сім’ї. Іноді до неї до інтернату приїжджав батько, привозячи подарунки або просто радуючи походом за іграшками. Він пропонував дітям переїхати до нього, але ті боялися образити маму.

Наразі невідомо, чи приїде співачка, яка виїхала жити до Москви і прийняла російське громадянство, на похорон свого батька. Поки що жодним чином Лорак публічно на смерть батька не відреагувала, жодних дописів у її соцмережах з цього приводу немає. 

Нагадаєму, українська співачка-зрадниця Ані Лорак у лютому подала заяву на отримання російського громадянства. 

Як відомо, у 2014 році, на початку російсько-української війни, Ані Лорак почала активно виступати в Росії та згодом переїхала до Москви. Після 24 лютого 2022 року вона не засудила повномасштабне вторгнення РФ та залишилася жити в країні-агресорі.

Нагадаємо, Ані Лорак у сльозах поскаржилася на несправедливих українців. «Ревіла від розпачу та несправедливості. Мені було дуже складно, тому що я теж людина, а насамперед жінка, і мене сильно ранить, коли це необґрунтовано. Мені допомагає сім'я, моя дочка, мама та підтримка глядачів. Зовсім недавно у мене на концерті був аншлаг, і люди все одно телефонують і просять мене виступити в різних містах – це мене і тримає», – сказала артистка.

Стало відомо, що Ані Лорак підтримує Росію, яка краде українських дітей з окупованих територій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: