Зірка Антимайдану дає концерт у Києві. Соцмережі накинулися з хейтом, співачка відповіла

У 2004 році Наталя Бучинська отримала звання Народної артистки й стала наймолодшою володаркою цього звання в історії України
фото: скрін із відео з соцмереж

Бучинська особисто відповіла невдоволеним коментаторам

У неділю, 24 березня, Народна артистка України Наталія Бучинська виступить у Жовтневому палаці у столиці із великою сольною програмою «Жоржини».

Мережа рясніє рекламою події від квиткових операторів, проте деякі користувачі звістку про концерт співачки у Києві сприйняли з обуренням. Вони пригадали артистці події з минулого, зокрема її участь в Антимайдані на підтримку Віктора Януковича.

Зірка Антимайдану дає концерт у Києві. Соцмережі накинулися з хейтом, співачка відповіла фото 1

Бучинська особисто відслідкувала гнівні відгуки й претензії та відповіла на звинувачення з гумором.

Так, один з коментаторів послав співачку у Ростов до Януковича, на що та запросила його на концерт у Києві поспівати хіт «Жоржини». На гострі випади артистка реагувала стримано й зі смайликами.

Зірка Антимайдану дає концерт у Києві. Соцмережі накинулися з хейтом, співачка відповіла фото 2

Інший користувач також нагадав про підтримку президента-втікача, Бучинська ж відправила у відповідь «цьомик».

Зірка Антимайдану дає концерт у Києві. Соцмережі накинулися з хейтом, співачка відповіла фото 3
Зірка Антимайдану дає концерт у Києві. Соцмережі накинулися з хейтом, співачка відповіла фото 4

Попри хейт артистки майже всі квитки на її виступ у столиці вже розпродані. Ціни на шоу «Жоржини» стартують від 490 грн. Судячи з усього, Бучинській, попри неоднозначну творчу біографію, таки вдалося зібрати Жовтневий.

Зірка Антимайдану дає концерт у Києві. Соцмережі накинулися з хейтом, співачка відповіла фото 5

Зауважимо, Народну артистку Наталію Бучинську, яка виросла у Тернополі, довгі роки критикують за участь у концертах на підтримку Антимайдану.

Також виконавиці дорікають тим, що вона начебто не заслужила на свої почесні звання. За однією з версій, Бучинська отримувала їх як солістка ансамблю пісні і танцю МВС за протекцією верхівки Міністерства внутрішніх справ часів Кучми, зокрема глави відомства Миколи Білоконя. Наприклад, звання Народна Бучинській було присвоєно вже у самому кінці каденції Кучми, коли на вулиці гриміла Помаранчева революція. Тоді співачка стала наймолодшою володаркою цього звання в історії України. 

У Бучинської також є військове звання. Станом на 1999 рік вона була прапорщиком. У 2004-му Бучинська закінчила Київську академію внутрішніх справ вже у званні майора міліції.

Проте сама Наталія Бучинська запевняє, що не брала участі в Антимайдані після трагічних подій 30 листопада 2013-го. «Виступ відбувався у Києві 29 листопада під гаслом «Збудуємо Європу в Україні». Після жорстоких подій наступного дня та побиття на Майдані, Наталія Бучинська жодного разу не брала участь у заходах Антимайдану та категорично відмовилась від будь-яких виступів», – заявляла пресслужба співачки.

Нагадаємо, концерт 29 листопада 2013 року на Європейській площі Києва був організований «Партією регіонів». Виступити на ньому погодилися лише Володимир Гришко, Наталія Бучинська, Наталія Валевська і Олександр Кривошапко. Перед концертом відбувся мітинг, на якому виступали лідери Партії регіонів. У соцмережах і ЗМІ цей захід охрестили «антимайданом».

Мітинг у центрі Києва під російськими прапорами, влаштований «регіоналами» 29 листопада 2013 року, розважав український шоубіз
Мітинг у центрі Києва під російськими прапорами, влаштований «регіоналами» 29 листопада 2013 року, розважав український шоубіз
фото: Станіслав Груздєв, glavcom.ua

Згодом Бучинська наголосила, що відхиляла всі запрошення від регіоналів, а чутки про її виступи активно розповсюджувала інша Народна артистка України Катерина Бужинська, яка начебто не може пробачити колезі подібного на своє прізвище. До слова, всього кілька днів Катерина Бужинська також мала виступ у тому Жовтневому.

Додамо, що Наталія Бучинська виступала дуетом з Йосипом Кобзоном, а також активно записувала з ним пісні.

Бучинська та Кобзон з піснею «Последняя любовь» на слова Рибчинського
Бучинська та Кобзон з піснею «Последняя любовь» на слова Рибчинського
фото: скрін з відео

Навіть вже під час війни у 2020 році Бучинська фестивалила разом з Газмановим та російськими артистами у Білорусі (фото). Тоді «Слов'янський базар у Вітебську» окрім білоруських та російських виконавців, відвідали й українські артисти, деякі навіть виступили на одній сцені з представниками країни-агресорки. Зокрема до складу журі, яке очолив пропутінський російський виконавець Олег Газманов, увійшла Народна артистка України Наталія Бучинська. Вони разом оцінювали молодих виконавців у традиційному конкурсі співаків.

На зустрічі з журналістами у Вітебську співачка розказала, що з радістю зустрічається зі своїми колегами, з якими разом виступала на конкурсній сцені. До слова, Газманов вітав окупацію Криму та виступав на окупованому півострові та в окупованому Донецьку.

Додамо, що у 2001 році співачка вийшла заміж за військовослужбовця Олександра Якушева (з 2004 року розпочав військову службу в органах державної безпеки, з 2020-го до 2023 року був заступником глави СБУ), у 2002-му артистка народила дочку Катерину. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: