Перший секс та сварки королівських невісток: нові одкровення з мемуарів принца Гаррі

Дісталося у книзі мемуарів й Кейт Міддлтон
фото з відкритих джерел

В пресі продовжують з’являтися одкровення з книги англійського принца

Офіційно реліз мемуарів принца Гаррі «Запасний» відбудеться 10 січня, проте журналістам вже стали доступні матеріали книги. І фрагментів одкровень у вільному доступі стає все більше.

Принц Гаррі пише, що його старший брат з дружиною його свого часу були великими фанатами «Форс-мажорів», де знімалася Меган Маркл. Вони були приголомшені, дізнавшись, що Гаррі зустрічається із зіркою цього серіалу, і той злякався, що при знайомстві пара почне атакувати Меган проханнями про автограф.

Однак принц Вільям був нажаханий, коли Меган Маркл спробувала обійняти його при зустрічі, і відсахнувся від неї. Гаррі не попередив кохану про правила етикету, вважаючи, що це зайве: «Перед зустріччю з бабусею я її проінструктував, але Віллі – це просто мій брат, який любить серіал «Форс-мажори».

Гаррі мріяв, що він, Меган, Вільям і Кейт стануть «чудовою четвіркою» і будуть часто проводити час разом, але коли він поділився своїми мріями з братом, той порадив «притримати коней», додавши: «Зрештою, вона – американська актриса. Може статися що завгодно».

Нині Гаррі називає Вільяма «улюбленим братом і заклятим ворогом». За його словами, між ним та Вільямом завжди була конкуренція, адже один – спадкоємець британського престолу, а другий лише «запасний». Причому це прізвисько, як стверджує Гаррі, дав йому батько у день його народження. Він заявив принцесі Діані, що виконав свій обов'язок, забезпечивши країну «спадкоємцем» та «запасним».

Непрості стосунки, за словами Гаррі, склалися і у його дружини з дружиною брата. Кейт Міддлтон довела Меган Маркл до сліз, лише за кілька днів до її весілля з Гаррі вимагав перешити сукню своєї дочки Шарлотти. Вона заявила, що сукня дівчинки занадто мішкувата і що та розплакалася, одягнувши її, а також що всі сукні подружок нареченої мають бути перероблені. Згодом Кейт вибачилася перед Меган, подарувавши їй квіти та листівку.

Якось Меган попросила Кейт позичити їй блиск для губ, оскільки свій забула вдома. Гаррі зазначив, що в США це нормально. Кейт була приголомшена, але знехотя дістала з сумочки тюбик і простягла Меган. Та видавила трохи блиску на палець і нанесла на губи, після чого Кейт скривилася.

Також незадовго до весілля, під час сварки, герцогиня Сассекська сказала майбутній принцесі Уельській, яка нещодавно народила третю дитину, що у тієї, ймовірно, «дитячий мозок через гормони». Стався скандал. Меган зробили сувору догану – сказали, що вона недостатньо близька до Кейт, щоб робити подібні зауваження, на що Маркл дуже образилася.

Принц Гаррі в своїй книзі розкриває не тільки секрети стосунків з королівськими родичами, а й власні таємниці. Приміром, він розповів про свій перший сексуальний досвід. За словами Гаррі, він втратив цноту з жінкою, яка була старша за нього і любила коней – мовляв, і з ним вона поводилася як з молодим жеребцем. Все сталося швидко, після чого жінка вдарила Гаррі по сідницям і відправила додому. Раніше в мережі поширилися чутки, що тією самою жінкою могла бути відома акторка Елізабет Херлі, але актриса спростувала це.

Раніше «Главком» писав, що в своїх мемуарах Гаррі згадує про бійку з братом через Меган Маркл, а також зізнається, що в юності пробував наркотики.

Читайте також: Адріано Челентано – 85. Чим зараз займається легендарний італієць

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: