Принц Гаррі з дружиною Меган Маркл знову атакують королівських родичів

Гаррі заявив, що батько та старший брат «продовжують робити з них із Меганом лиходіїв»
фото з відкритих джерел

За словами Гаррі, представники правлячої династії всіляко відмовляються від перемир'я

Принц Гаррі з дружиною Меган Маркл продовжують привертати увагу громадськості, звинувачуючи королівську родину у цькуванні. Про це онук Єлизавети ІІ розповів у новому інтерв'ю для телеканалу ITV. Принц заявив, що сімейні проблеми не можна вирішити без розголосу. За словами Гаррі, представники правлячої династії всіляко відмовляються від перемир'я. Мовляв, тому герцогу довелося написати мемуари.

Також Гаррі зізнався, що «хоче повернути батька та брата», але «вони продовжують робити з них із Меганом лиходіїв». Окрім цього, спадкоємець престолу розповів, як насправді працює британська преса: «Букінгемський палац годує кореспондентів із ложечки. Протягом останніх шести років нам казали: «Ми не можемо робити заяви, щоб захистити вас», але вони робили це для інших членів сім'ї. В результаті прийшло розуміння, що мовчання рівносильне зраді».

Тим часом стало відомо, що Меган Маркл планує випустити свою автобіографію за чоловіком, чиї мемуари під назвою «Запасний» побачать світ 10 січня. Про це повідомляє Daily Mail. Джерело з оточення герцогині Сассекської розповіло, що вона подумує над тим, щоб якнайвідвертіше розповісти про своє знайомство зі світом британської королівської сім'ї, не залишивши поза увагою жодної деталі.

Нагадаємо, що у 2021 році Гаррі та Меган підписали контракт із видавництвом Penguin Random House на публікацію чотирьох книг. Меган уже випустила свою першу дитячу книгу під назвою «Лавка» про стосунки батьків із синами. Принц Гаррі отримав аванс у розмірі 20 млн. доларів за роботу над своїми мемуарами Spare («Запасний»). За чутками, пара також зайнята написанням книги про здоров'я. Очевидно, загадковий четвертий проект, про який раніше не було жодної інформації, – це автобіографія Меган.

Читайте також: Стало відомо, скільки коштував подарунок принца Вільяма для Кейт Міддлтон на Різдво

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: