Адріано Челентано – 85. Чим зараз займається легендарний італієць

Челентано з дружиною
фото з відкритих джерел

У Адріано Челентано та Клаудії Морі троє дітей

Сьогодні італійському актору та співаку Адріано Челентано виповнюється 85 років. Наразі артист живе на своїй віллі за 100 км від рідного Мілана. Адріано Челентано досі дає концерти та співає всіма улюблені хіти.

Але більше часу веде спокійне життя: насолоджується відсутністю метушні навколо, спілкується з близькими і навіть тішить іноді їх власноруч приготованим обідом. Любить подорожувати, правда, обирає лише ті країни, де його не знають, іноді пише статті в газети.

Челентано та його дружина Клаудіа Морі, теж зірка італійського кіно, рідко з'являються на публіці. У них немає мікроблогів у соцмережі. У 2022 році племінниця Адріано Челентано Алессандра опублікувала селфі з ним та двоюрідною сестрою Розитою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Alessandra Celentano (@alessandra.celentano)

«У житті сім'я – це найголовніше, що може бути. Я і Розіта разом з дядьком Адріано!» – підписала знімок Алессандра Челентано.

У Адріано Челентано та Клаудії Морі троє дітей. 1965 року народилася дочка Розіта. 1967 року на світ з'явився син Джакомо. 1968 року актори стали батьками другої дочки – Розалінди. У 2004 році у Джакомо Челентано народився син Самуеле, на даний момент єдиний онук Адріано Челентано та Клаудії Морі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 🌹 (@rositacelentano_)

Усі троє дітей італійських акторів пов'язали своє життя із шоу-бізнесом. Розіта знялася у кількох фільмах. З середини 1990-х почала працювати телеведучою. Розіта Челентано веде мікроблог у Інстаграм. Вона часто викладає архівні відео та фото зі своїм батьком.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от 🌹 (@rositacelentano_)

Джакомо Челентано зайнявся музикою. У 2010-х почав гастролювати разом з іншим відомим італійським співаком Тото Кутуньо.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Giacomo Celentano (@giacomogabrielecelentano)

Син Челентано розповідав пресі, що його батько любить проводити час з онуком. 

Молодша дочка Адріано Челентано Розалінда відома як актриса. З'являється не лише в італійському, а й у голлівудському кіно. Кілька років тому молодша дочка співака почала давати в пресі інтерв'ю, де, крім усього іншого, заявляла, що їй завжди не вистачало батьківської любові.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rosalinda Celentano (@rosalinda.celentano)

На знак протесту дівчина йшла з дому, пізніше заявила про свою нетрадиційну орієнтацію і не стала відповідати на листа, надісланого їй батьком. Тоді Челентано поїхав до Розалінди. З однією метою: показати дочці своє кохання та турботу.

Нині Адріано Челентано не припиняє творчої діяльності. Наприкінці 2021 року Челентано розповів журналістам, що планує повернутися на телебачення.

Читайте також: Іспанська блогерка-мільйонниця померла в 20 років

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: