Принц Гаррі зізнався у вживанні наркотиків

Книга Гаррі схоже наробить чималого галасу
фото з відкритих джерел

За словами герцога, він пробував кокаїн

Принц Гаррі зізнався, що вживав наркотики, коли йому було 17 років. Про це повідомляє газета The Times, посилаючись на фрагмент із автобіографії сина короля Великобританії Чарльза III. Книга під назвою «Запасний» побачить світ вже цього вівторка.

У мемуарах принц Гаррі зізнався, що вперше спробував наркотики улітку 2002 під час полювання. Потім він вживав ще кілька разів, щоб «відчути себе іншим».

«Я був 17-річним підлітком, готовим зробити майже все, що завгодно, щоб порушити усталений порядок. Принаймні в цьому я тоді намагався переконати себе», – пише герцог.

За словами принца, він вживав кокаїн. «Це було не дуже весело, але я не відчував себе особливо щасливим через це», – наводить видання цитату з книги принца Гаррі.

Раніше стало відомо, що у книзі принц Гаррі розповідає інші таємниці свого життя, в тому числі ті, що повязані з королівською родиною. Герцог пише, що його батькові подобалося жартувати про те, що нібито його справжнім татом є інший чоловік. А також в мемуарах принц відверто розповідає про свої зламані стосунки зі старшим братом Вільямом.

Читайте також: Галкін показав Меладзе, як треба відповідати на привітання «Слава Україні!» (відео)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: