Особисті листи принцеси Діани з деталями розлучення з Чарльзом виставили на аукціон

фото з відкритих джерел

Очікується, що листи буде продано 16 лютого

Особисті листи принцеси Діани, адресовані її друзям, подружжю Тареку та Сьюзі Кассем, та датовані 1995 та 1996 роками, виставлять на аукціон. Про це повідомляє Daily Mail.

За словами співрозмовника видання, буде продано 32 листи. У них принцеса Діана пише, що ніколи не зважилася б на розлучення, якби знала, що все виглядатиме так відчайдушно і некрасиво. Крім того, вона ділиться побоюваннями, що за нею ведеться стеження, а телефон прослуховується.

Очікується, що листи буде продано 16 лютого. За словами сімейної пари, яка продає листи, вони хотіли б дати можливість іншим людям стати володарями пам'яті про принцесу, а також підтримати проекти, які були важливими для Діани – усі виручені кошти планують направити до благодійних організацій, які курувала принцеса Уельська.

Раніше «Главком» розповідав, як принцеса Діана помстилася чоловіку після його пропозиції розлучитися. Біографи Джеймс Паттерсон і Кріс Муні стверджують в книзі про покійну Уельську та її синів під назвою «Діана, Вільям і Гаррі», що відразу після ухвалення рішення про розлучення, Діана поміняла замки в них з Чарльзом колишній квартирі в Кенсінгтонському палаці, щоб принц більше не зміг потрапити до апартаментів.

Принц Чарльз все ж таки встиг вивезти з апартаментів свої речі. Однак робив він це вночі. «У нічній темряві персонал Чарльза перевозить його майно до нової лондонської резиденції принца, Сент-Джеймського палацу», – розповідають біографи. Серед речей, які забрав Уельський, – письмовий стіл із червоного дерева, колекція книг з історії та портрет Чарльза у кілті. Тим часом апартаменти в палаці Кенсінгтон залишилися резиденцією Уельської навіть після її офіційного розлучення з Чарльзом в 1996 році. Діана з синами Гаррі та Вільямом проживала там аж до своєї трагічної загибелі.

Читайте також: Зірка «Беверлі Хіллз» виклала фото з мамою: шанувальники звернули увагу на красномовну деталь

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: