Розкол у родині. Король Чарльз III хоче, щоб принц Гаррі приїхав на коронацію, Вільям – проти

Чарльз III готовий йти на поступки
фото з відкритих джерел

Принца Гаррі виключили зі сценарію коронації Чарльза III

Король Великобританії Чарльз III попросив архієпископа Джастіна Уелбі стати посередником між принцами Гаррі та Вільямом, щоб молодший син монарха та його дружина Меган Маркл приїхали на коронацію. Про це повідомляє Daily Mail із посиланням на джерела з Букінгемського палацу.

За інформацією видання, король хотів би, щоб герцоги Сассекські були присутніми на його коронації, проте цю ідею зовсім не підтримує принц Вільям. Старший син короля побоюється, що його брат може «викинути» щось, що відверне увагу громадськості від головної події. Наприклад, вирушить із Меган на прогулянку до неблагополучного району Лондона чи щось подібне.

Чарльз III, однак, готовий йти на поступки. Він переконаний, що відсутність герцогів Сассекських викличе ще більше пересудів. Одне з джерел розповіло, що принцу Гаррі, можливо, пообіцяють не позбавляти його титулів, а також запропонують йому місце на церемонії, що відповідає його високому статусу, щоб він таки приїхав.

«Ключовим питанням залишається, чи буде Гаррі бути присутнім, і якщо так, то на яких умовах», – підсумував інсайдер, додавши, що принц, мабуть, до останньої хвилини тягтиме з відповіддю, що дуже ускладнює переговори.

Раніше повідомлялося, що принца Гаррі виключили зі сценарію коронації Чарльза III, яка відбудеться 6 травня у Вестмінстерському абатстві.

Читайте також: В Росії скасовують концерти рідного брата співачки Tayanna, який зрікся України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: