Зірка «Беверлі Хіллз» виклала фото з мамою: шанувальники звернули увагу на красномовну деталь

Акторка з мамою та дочками
фото з відкритих джерел

Були часи, що мама і дочка не розмовляли одна з одною роками

Голлівудська акторка Торі Спеллінг, яка грала роль Донни в серіалі «Беверлі Хіллз, 90210», часто ділиться з підписниками в Інстаграм, яких має майже 1,5 мільйона, знімками з особистого життя. При цьому фотографіями з мамою Кенді в її обліковому записі – велика рідкість. І от на днях акторка опублікувала в соцмережі рідкісне фото, на якому можна побачити її маму.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Tori Spelling (@torispelling)

Торі народилася зі срібною ложечкою у роті. Її батько, телепродюсер Аарон Спеллінг – творець серіалів «Мелроуз Плейс», «Династія», «Зачаровані». Ще один хіт голлівудського генія – «Беверлі-Хіллз, 90210», де його улюблена дочка зіграла одну з головних ролей. Завдяки батькові Торі стала зіркою, але успіх дівчини дратував її матір. За словами Торі, їхні стосунки завжди були складними. Актриса впевнена, що виною цьому дитячі травми Кенді, яка в минулому сама не могла порозумітися з мамою.

Після завершення серіалу «Беверлі-Хіллз, 90210» у 2000 році Торі Спеллінг віддалилася від сім'ї, і це, за словами її матері, вбило Аарона Спеллінга. «Він зробив усе можливе для своєї доньки. Але як тільки він уже не міг бути нічим корисним, він став не потрібен. Він не хотів після цього жити», – заявляла вдова продюсера. Спеллінг помер у 2006 році від інсульту. Втім, смерть важко назвати передчасною – чоловікові було 83 роки.

З $500 мільйонів статки Кенді виділила дочці лише 800 тисяч доларів, а та у відповідь видала автобіографічну книгу з розповідями про свою погану матір. Згодом акторка уперше за багато років звернулася до матері за допомогою. Зараз у Торі та її чоловіка п'ятеро дітей, і Кенді Спеллінг оплачує більшу частину їхніх рахунків, що не забуває наголошувати в інтерв'ю та телешоу. Були часи, що мама і дочка не розмовляли одна з одною роками. Однак зараз, судячи з усього, у відносинах Торі і Кенді Спеллінг настало потепління.

У своєму Інстаграмі, зірка, демонструючи фото з мамою та своїми дітьми, повідомила, що вони дуже добре провели час. «Акторський склад був неймовірний. Шоу веселе і ностальгічне. Фестиваль усмішок від початку до кінця!», – прокоментувала Торі Спеллінг дійство, на яке завітала разом з мамою і дочками. Однак підписники акторки звернули на красномовну деталь на знімку: «Бабуся навіть внучку не обійме?».

Читайте також: Не впорався. Ештон Катчер розповів про численні спроби завести дитину з Демі Мур

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: