Принц Вільям пожартував із дружини: її реакція потрапила в мережу

Кейт Міддлтон зовсім не розсердилася
фото з відкритих джерел

Свій жарт спадкоємець престолу супроводив характерним жестом

Британський принц Вільям разом зі своєю дружиною Кетрін відвідали продовольчий банк у Віндзорі Windsor Foodshare та допомогли волонтерам зібрати посилки для тих, хто цього потребує. Відео зустрічі було опубліковано на ютуб-каналі The Royal Family Channel.

Під час роботи у волонтерському центрі принц Вільям публічно звернув увагу, що його дружина замість того, щоб збирати посилки, «занадто багато балакає». Цей жарт він супроводив характерним жестом, продемонструвавши дзьоба пташки. Цікаво, що Кейт Міддлтон зовсім не розсердилася – вона розсміялась разом з волонтерами, що стояли поряд. Цей момент зафіксували на відео.

Раніше «Главком» розповідав про особливий секрет виховання дітей від Кейт Міддлтон. Замість системи покарань застосовується «диванна тактика»: «правопорушника» ведуть в іншу кімнату, щоб спокійно поговорити про те, що сталося. Про це пише The Sun: «Неслухняну дитину забирають з місця сварки чи руйнування, після чого з нею спокійно розмовляють або Кейт, або Вільям. Вони спокійно пояснюються, припускають наслідки, на дітей ніколи не кричать. Крик категорично заборонений і для дітей, і будь-який натяк на підвищення тонів усувається». У принца Вільяма та його дружини – троє дітей.

Читайте також: Шахрайка з Росії Ганна Делві анонсувала вечері з Мадонною та Ілоном Маском

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: