Олігарх Ярославський розлучився з молодою дружиною: вона зробила заяву

Мариная Ярославська каже, що вже рік не разом з чоловіком
фото з відкритих джерел

Подружжя було разом 16 років та має трьох спільних дітей

Бізнесмен Олександр Ярославський розлучився зі своєю дружиною Мариною після 16 років спільного життя. Про розставання в соцмережі повідомила Марина Ярославська.

«16 років життя. Стільки всього пройдено разом... Наші життєві шляхи розійшлися, ми розлучилися більш ніж рік тому. Складно говорити про такі речі, але, думаю, настав час про це сказати. Головне, що є наші прекрасні діти, для яких ми завжди залишаємося люблячими батьками», – написала вона. Ярославська не стала називати причини розставання.

Марина Свєнтицька познайомилася з Ярославським у 2004 році. Після 12 років спільного життя бізнесмен зробив Марині пропозицію. Весілля зіграли в Лондоні. Для Ярославського цей шлюб став третім. Пара має трьох дітей – сина та двох дочок. Різниця у віці між подружжям – 29 років.

Нині колишня дружина Олександра Ярославського з його трьома дітьми мешкає за кордоном. Останні фото Марина виставляла в соцмережу тиждень тому з Америки. Раніше «Главком» писав, що Марина Ярославська потрапила у скандал зі знімками із розкішного курорту у Франції. Пізніше тоді ще дружина олігарха відповіла на закиди щодо скандальної фотосесії на яхті.

Читайтен також: Відома піарниця розсекретила роман з міністром Дмитром Кулебою: Люблю шалено

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: