Піарниця розсекретила роман з міністром Дмитром Кулебою: Люблю шалено

фото з відкритих джерел

Павелецька розмістила в Iнстаграмі пост, у якому заявила, що Кулеба змінив її життя

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба сьогодні святкує день народження. Чиновнику виповнилося 42 роки. Відома піарниця Світлана Павелецька привітала міністра дуже особистим дописом в соцмережі.

Павелецька розмістила в Iнстаграмі пост, у якому тегнула Кулебу та заявила, що він змінив її життя.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Svitlana Paveletskaya (@paveletskaya_svitlana)

«В тебе сьогодні свято, а насправді – в мене, бо ти людина, яка змінила моє життя, змінила мене та довела, що таке щастя можливе не тільки в книжках. Я бажаю тобі завжди вірити в себе, принаймні на половину так сильно, як я в тебе. Я знаю, що ти неймовірний, не уявляю як ти все витримуєш, але впевнена – ти  зможеш все, вже зміг, і головне, ти будеш щасливим, це головне завдання я давно прийняла до виконання. Люблю шалено», – йдеться в повідомленні.

Про роман колишної директорки по маркетингу телеканалу «1+1 media» та співвласника книжкового видавництва «Книголав» Світлани Павелецької та очільника Міністерства закордонних справ Дмитра Кулеби почали говорити наприкінці грудня 2021 року. Журналісти сфотографували Дмитра та Світлану в центрі столиці. Вони йшли під руку, щоб пообідати у ресторані біля будинку міністра закордонних справ. На той момент глава МЗС ще був офіційно одружений та виховував двох дітей. Світлана Павелецька розлучена, в неї є син. Цікаво, що і Кулеба, і Павелецька навчалися в один час в Інституті міжнародних відносин КНУ.

Євгенія Кулеба, від якої Дмитро має сина та дочку, депутатка Київради. В 2021 році Євгенія посіла 44 позицію у списку найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус». Вона також у списку 30 найуспішніших українок, які досягли вражаючих результатів у бізнесі, за версією НВ.

Читайте також: Блогерка, яка кинула співака Козловського перед весіллям, розірвала ще одні заручини

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: