Кетрін Зета-Джонс одним знімком показала справжнє ставлення до доньки

фото з відкритих джерел

Акторка часто публікує знімки своїх доньки та сина в соціальних мережах

Голлівудська акторка Кетрін Зета-Джонс на своїй сторінці в Інстаграм виклала зворушливе спільне фото зі своєю донькою – 22-річною Керіс.

Акторка часто публікує знімки своїх доньки та сина в соціальних мережах. І цей пост в мікроблозі Кетрін шанувальники вважають черговим вираженням найтепліших почуттів до дочки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

На знімку акторка обіймає Керіс, а дівчина ніжно поправляє матері волосся. Світлину було зроблено у рамках рекламної кампанії для модного дому Fendi. В обох в ріках – розкішні шкіряні сумки. «Одне з моїх улюблених занять проводити час з моєю милою дівчинкою. Це сезон для покупок і час для дівчаток», – підписала кадр актриса. Першою на публікацію відреагувала Керіс, написавши Кетрін: «Я так тебе люблю, мамо».

Раніше «Главком» писав, що Кетрін Зета-Джонс розмістила в соцмережі фото своєї родини, а в підписі до знімку привітала американців з Днем подяки.

Як відомо, дорослі діти голлівудських знаменитостей планують пов’язати свої долі з кінематографом. Кетрін розповідала в інтерв’ю, що разом з чоловіком Майклом Дугласом просила дітям обрати іншу професію. Мовляв, популярність має інші сторони: це і хейтерство, і прискіплива увага преси до особистого життя, і можливі провали, які буде обговорювати весь світ. Але, здається, Ділан і Керіс налаштовані рішуче у прагненні стати акторами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: