Зеленська зустрілася в Лондоні з дружиною президента США та невісткою короля Чарльза

Дружина президента Зеленського побувала на офіційному прийнятті з нагоди коронації

Перша леді Украєни Олена Зеленська, яка в склад офіційної делегації перебуває в Лондоні, на свої сторінці в соцмережі виклала фото із зустрічі з принцесою Уельською Кейт Міддлтон та дружиною президента США Джилл Байден.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

«Мала честь поспілкуватись із принцесою Уельською і першою леді США Джилл Байден на офіційному прийнятті з нагоди коронації Його Величності Чарльза ІІІ. Справжнє задоволення – зустрітись із цими вишуканими леді, які мають відкрите серце та є великими друзями України», – йдеться в повідомленні на сторінці Зеленської.

Раніше «Главком» писав, що Олена Зеленська зустрілася з дружиною прем'єр-міністра Великої Британії Акшати Мурті в офіційній резиденції прем'єр-міністра Великої Британії. Нагадаємо, раніше перша леді України перебувала із візитом у Великій Британії у листопаді минулого року. Тоді вона зустрічалася із прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком та його дружиною. Перша леді України побувала на Даунінг-стріт в офіційній резиденції прем'єр-міністра Великої Британії. Зараз у цьому домі живе Ріші Сунак із дружиною.

Пізніше Олена Зеленська побувала на прийомі у Букінгемському палаці, який організувала британська королева-консорт Камілла. На зустрічі також були королева Бельгії Матильда, королева Йорданії Ранія, кронпринцеса Данії Мері, перша леді Сьєрра-Леоне Фатіма Біо та інші поважні гості. Також перша леді України Олена Зеленська під час минулого візиту зустрілася з королем Чарльзом ІІІ у Лондоні.

Читайте також: Стало відомо, хто вийде із Чарльзом III на балкон Букінгемського палацу після коронації

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: