Стало відомо, хто вийде із Чарльзом III на балкон Букінгемського палацу після коронації

фото з відкритих джерел

Традиції появи монарха з родиною на балконі палацу вже більше ста років

З часу коронації Едуарда VII у 1902 році у традицію увійшла поява монарха з родиною на балконі Букінгемського палацу. До Єлизавети II, наприклад, на балконі приєдналися її чоловік, мати, діти та сестра, а також інші члени королівської родини. Звідти вони вітали присутніх та спостерігали за прольотом сотень літаків.

Букінгемський палац підтвердив, що король Карл і королева-консорт Камілла продовжать цю традицію. Окрім самого Чарльза привітати народ з Букінгемського палацу вийдуть 14 членів королівської родини: королева-консорт Камілла (після коронації стане королевою),  принц Уельський Вільям, принцеса Уельська Кейт Міддлтон, принц Уельський Джордж, принцеса Уельська Шарлотта, принц Уельський Луї, граф Уессекський Едвард, графиня Уессекська Софі, принцеса Анна, віцеадмірал Тімоті Лоренс (чоловік принцеси Анни), герцог Кентський Едвард, принцеса Александра, високоповажна леді Огілві, герцог Глостерський принц Річард, герцогиня Глостерська Біргітта. Принца Гаррі піддані на балконі не побачать. Про це пише видання The Telegraph.

Громадяни Великої Британії та численні туристи, які зберуться біля палацу, зможуть побачити шестихвилинний повітряний парад, кульмінацією якого стане виступ пілотажної групи Королівських ВПС Британії «Червоні стріли».

Читайте також: Зеленська зустрілася в Лондоні з дружиною президента США та невісткою короля Чарльза

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: