Папараці зняли королівську родину під час репетиції коронації Чарльза III

Сьогодні вдень у Вестмінстерському абатстві відбулася репетиція з членами королівської сім’ї
фото з відкритих джерел

Затяті шанувальники королівської родини вже поставили свої намети вздовж маршруту

Вже цієї суботи, 6 травня, у Великій Британії пройде урочиста коронація Чарльза III та його дружини Камілли. Сьогодні вночі відбулася генеральна репетиція цієї події за участі тисячі військових, а вдень – з членами королівської сім’ї

Під час репетиції військові пройшли від Букінгемського палацу повз Трафальгарську площу по Даунінг-стріт до Вестмінстерського абатства. Солдати йшли або їхали верхи маршрутом між палацом і Вестмінстерським абатством. У репетиції процесії було задіяно кілька коней, інструменти та дві золоті карети.

Затяті шанувальники королівської родини, які вже поставили свої намети вздовж маршруту і планують розташуватися там до вихідних, змогли таким чином вперше подивитися на власні очі на те, що відбувається. Незважаючи на нічний час, багато родичів солдатів, журналістів та інших цікавих людей також прийшли на маршрут, щоб подивитися на нічне видовище і отримати перше враження від карети Золотого штату, якій понад 260 років і яка важить кілька тонн, коли вона проїжджала повз Букінгемський палац після 3.00 ранку

А вже сьогодні вдень у Вестмінстерському абатстві відбулася репетиція з членами королівської сім’ї. В об'єктиви папараці потрапили сам король, королева-консорт Камілла з онуками, принц Вільям з дружиною, принцесою Кейт, і дітьми (принцом Джорджем, принцесою Шарлоттою та принцом Луї), а також принцеса Анна.

Члени королівської сім'ї обрали кежуал-образи: Кейт Міддлтон була в темній шовковій чайній сукні з дрібним квітковим принтом, її дочка Шарлотта, якій минулих вихідних виповнилося вісім років, була в блакитній сукні у квіточки та білому кардигані. Чоловік і сини Кейт віддали перевагу темно-синім костюмам. У день коронації, як очікується, вбрання всіх членів королівської родини будуть парадними та урочистими.

Раніше «Главком» писав, що українські глядачі зможуть побачити наживо коронацію Чарльза III лише на одному телеканалі.

Читайте також: Мережу підірвало «сільське» фото щасливого короля Чарльза в оточенні курей

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: