Ілон Маск зізнався, хто налаштував проти нього трансгендерную дочку

Маск сподівається, що його спілкування з Вів'єн у майбутньому налагодиться
фото з відкритих джерел

Після зміни статі 18-річна дитина Маска змінила ім'я на жіноче

У новому інтерв'ю Financial Times Ілон Маск заявив, що у його поганих стосунках із трансгендерною дочкою винна американська система освіти, а зокрема, «неомарксисти» в елітних школах та університетах країни. На думку мільярдера, саме вони сформували середовище, яке налаштувало Вів'єн проти нього: «Це комунізм чистої води. Він змушує думати, що якщо ти багатий, то ти уособлення зла».

Маск сподівається, що його спілкування з Вів'єн у майбутньому налагодиться, при цьому він зазначив, що з іншими дітьми у нього прекрасні стосунки.

Раніше «Главком» писав, що папараці сфотографували сина (тепер – уже дочку) Маска на вулицях міста Санта-Моніка у Каліфорнії. На опублікованих фото видно, що тепер у нього довге волосся, жіночі груди та фігура дівчинки-спортсменки.

Ксав'єр Олександр Маск був одним із двійнят, яких колишня дружина гендиректора SpaceX Джастін Вілсон народила в 2004 році. Видання Daily Mail повідомляє, що після зміни статі 18-річна дитина Маска змінила ім'я на жіноче. Тепер його звати Вів'єн Дженна Вілсон. Колишній син Маска не бажає більше носити прізвище знаменитого батька.

Нагадаємо, що американського мільярдера Ілона Маска Ксав'єр Олександр Маск вирішив порвати усі зв'язки з батьком, поміняти ім'я та стать. Син Маска, якому виповнилося 18 років, подав запит на зміну офіційних даних ще у квітні, за даними Reuters, судові документи було розміщено на сайті PlainSite.org. Своє рішення син Маска пояснює тим, що не проживає зі своїм біологічним батьком і не хоче бути з ним пов'язаний «якимось чином, у якомусь вигляді чи формі».

Раніше Маск писав у твіттері, що підтримує трансгендерних людей, проте назвав «естетичним кошмаром» займенники, які користувачі вказують у соцмережах, щоб інші знали, як вони ідентифікують себе.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: