Стало відомо, чому королева Данії Маргрете позбавила онуків королівських титулів

Молодший принц та жінка його мрії посередині на світлині
фото з відкритих джерел

Європейська преса пише, що датський принц Йоаким закоханий у дружину свого брата

Після того, як королева Маргрете II позбавила чотирьох внуків, дітей молодшого сина, принца Йоахіма титулів принців і принцес, у сім'ї намітився розкол. І причина не лише у рішенні королеви, стверджує Vanitatis El Confidencial.

Видання стверджує, що справжня причина розколу у данській монархії – це таємна пристрасть принца Йоахіма до дружини свого старшого брата, наслідного принца Фредеріка. Ось чому його діти нібито втратили титули.

Нагадаємо, минулого тижня королева Данії Маргрете оголосила про рішення позбавити онуків королівських титулів, йдеться якраз про дітей Іоакима. З 1 січня 2023 року сини та дочка Йоакима стануть графами та графинями і не матимуть титулів «Його або Її Королівська Високість».

Принц Йоаким публічно розкритикував дії матері і заявив, що його маленька дочка вже постраждала від такого рішення – її дражнять у школі, адже вона більше не принцеса. Крім цього, принц і його 46-річна дружина, принцеса Марі, зізналися, що мають непрості стосунки з кронпринцем Фредеріком і його дружиною Мері.

За даними Vanitatis El Confidencial, принци справді давно не ладнають, а причина конфлікту – у захопленні Йоакима дружиною брата. Нібито на одному зі світських прийомів він навіть чіплявся до неї. «Молодший син королеви Маргрете був п'яний, коли спробував поцілувати дружину брата в губи. Вона з незворушною усмішкою ухилилася, але принцеса Марі все бачила», – пише іспанське видання.

Треба сказати, що чутки про цю закоханість вже з’являлися і раніше. Після весілля Фредеріка в 2004 році датські таблоїди вже пліткували про таємну закоханість Йоакима до дружини брата. Три роки поспіль Йоаким оголосив про заручини з дівчиною з Франції з таким же ім'ям і дуже схожою зовнішністю. Королева Маргрете доклала зусиль, щоб припинити поширення чуток про проблеми у відносинах усередині сім'ї – навіть організовувала «начебто незаплановані спільні виходи» Марі та Мері.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: