У мережі глузують з артиста, який від імені українців привітав Путіна

Фото: РБК
фото з відкритих джерел

Продюсер Бардаш, який чкурнув до Росії, розмістив у соцмережі привітання агресору

Запроданець Юрій Бардаш привітав Путіна з днем народження та нарвався на обурливі відгуки від українців.

Допис з вітанням колишній продюсер «Грибів» та Wellboy розмістив у своєму телеграм-каналі: «Від імені всіх здравих українців (у них зараз забрали право говорити те, що вони думають) вітаю верховного головнокомандувача, Великого Правителя Земель Руських, Володимира Володимировича Путіна з ювілеєм, – написав Юрій. – Чого бажає Государю народ – довгих років життя, щоб правив ще як мінімум 10-15 років. За цей час нам потрібно встигнути сформулювати та впровадити на планеті концепцію громадської безпеки, щоб фашизм був не просто розбитий, як колись наші діди постаралися, а більше ніколи не проявився на планеті – це у ваших силах, пане президенте. Постарайтеся, русские люди довіряють вам долю цивілізації. З днем народження!»

Українці у соціальних мережах гнівно відреагували на дику заяву Юрія Бардаша: «Бардаш – жертва наркоманії», «У лісовому грибі більше розуму, ніж в Юри», «Як добре, коли гниль сама себе скасовує», «Яке воно нікчемне».

Раніше «Главком» писав, що скандальний український продюсер Юрій Бардаш, розповів про «наполеонівські» плани: «Я майже три місяці перебуваю в Москві. Це найбезпечніше місто на планеті. Я чистішого, красивішого міста не бачив. Щоби ось так безліч національностей, людей разом уживалися – такого ніколи не бачив. Я був у багатьох містах Європи, був у Америці, в різних містах. Та краса, та міць, та велич, яку несе в собі Москва, і те мирне співіснування – цим дуже сильно був вражений». Зі слів Юрія, з приїздом до «величної» Москви він поїхав молитися у монастир, де зустрівся з владикою Тихоном, який надоумив Бардаша назватися Георгієм. Саме таке ім’я буде в російському паспорті Бардаша.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: