Полякова визвірилася на колег: Засунули язики в ж#пу і намагаються потопити

Єфросиніна з Поляковою в одному зі своїх ефірів заявили, що не можуть швидко перейти на українську мову
фото з відкритих джерел

Співачка Оля Полякова образилася на колег, що не підтримали під час мовного скандалу

Співачка Ольга Полякова в новому випуску шоу «Дорослі дівчата» з телеведучою з Машею Єфросиніною, який з’явився на ютуб, звернулася до колег з шоу-бізнесу, які, на її думку, не підтримали, коли артисток почали цькувати за ведення ефірів російською мовою.  Нагадаємо, Маша Єфросиніна з Олею Поляковою в одному зі своїх ефірів заявили, що не можуть швидко перейти на українську мову у своєму шоу.

«Коли у нас були проблеми, жодна тварюка з шоу-бізнесу, крім Суханова і Гордона, нас не підтримали. Решта засунули язики в ж#пу і не підтримали. А наші друзі нас ще й намагалися потопити. Так от, панове артисти, прийдуть знову в Україну ринкові відносини, не приходьте до мене зі своїми кліпчиками. Ідіть в ж#пу! І будьте там, де ви були, коли нас хейтили, а ви сиділи і в сраки свої язики позасовували, панове колеги», – заявила Полякова.

При цьому Маша Єфросиніна таку жорстку заяву Олі коментувати не стала, просто додавши, що війна дійсно багато чого нам показала. Раніше телеведуча прокоментувала скандал, пов'язаний з переходом на українську мову.

Єфросиніна зазначила, що скандал, який зірвав мережу з приводу нібито відмови переходити українською мовою, вона вирішила не коментувати, але, можливо, вже минув час і зможе говорити на цю тему без емоцій: «Люди відреагували на що? На жахливі, страшні, бездарні образи, що написали про мене. Просто сіли там кілька чуваків і дві тітки і просто облили мене лайном. Після цього були заголовки, які звичайно долетіли вже до загальної маси людей. Заголовки не на мою користь. Вони були кричущими. Що я відмовляюся говорити українською. І ось тут воно вже долетіло до тих людей, для яких ця тема дуже болісна. І я їх розумію. Бо коли тобі болить і ти читаєш, що вона, сука така, «відмовляється говорити українською», ти приходиш до неї в коментарі і бажаєш взагалі, щоб її діти були вбиті рашистами».

«Далі сталося те, що ти нічого не можеш зробити. Ти не виходитимеш і доводиш усім, що твій Інстаграм вже давно українською, що з першого дня війни і до того, що всі інтерв'ю та проекти, Євробачення, статті, блоги – все, що було в публічному полі, я вела українською. Що я дала російською мовою інтерв'ю лише каналам, які мовили російською мовою на весь світ на російськомовну аудиторію. Чомусь ніхто мене на вила не піднімав за мої звернення у березні та квітні».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: