«Головному наркодилеру київського бомонду» оголосили вирок

Чернецький з дружиною
фото з відкритих джерел

В серпні Юрія Чернецького затримала поліція за торгівлю кокаїном на Хрещатику

Юрію Чернецькому, якого в серпні затримали у центрі Києва за торгівлю наркотиками, оголосили вирок у суді. Киянина засудили до 5 років в'язниці. Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.

Влітку «Главком» писав, що бізнесмена Юрія Чернецького затримала поліція за торгівлю кокаїном у столиці на Хрещатику. Під час обшуку у нього виявили 23 пакунки кокаїну. Вдома у чоловіка конфіскували патрони, пакетики для фасування кокаїну та ваги.

Це не перше затримання наркодилера. 2020 року його вже ловили за продаж наркотиків, але відпустили під заставу у 2 млн гривень. Так, у жовтні 2020 року співробітники СБУ та Нацполіції затримали злочинне угруповання, учасники якого постачали кокаїну представників золотої молоді та нардепів. «Працювали» дилери в елітних нічних закладах столиці та на закритих вечірках, а наркотики продавали виключно за готівку та лише «своїм» клієнтам. За приблизними оцінками прокуратури, прибуток від наркобізнесу становив у середньому 50 тисяч доларів щомісяця.

ЗМІ охрестили Чернецького «головним наркодилером київського бомонду». Юрій – досить популярна особистість у Києві. Він є власником мережі барбершопів, батьком п'ятьох дітей, а також колишнім чоловіком fashion-блогера, телеведучої та головного редактора порталу Вestin.ua Поліни Нені. Нинішньою дружиною Чернецького є співачка Інна Воронова.

Дружина Чернецького оголосила в соцмережі збір грошей на заставу, щоб її чоловік залишив СІЗО. Жінка заявила, що необхідно зібрати 4 млн. гривень, а за це обіцяла небайдужим передплатникам безкоштовний концерт. Тим часом український снайпер Євгенія Емеральд кинула виклик дружині наркоторговця: Наркотики чи перемога?

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: