Відомий телеведучий вразив заявою про шоубізнес: 60 відсотків більше не повернеться

Слава Дьомін спеціалізується на зіркових інтерв'ю
фото з відкритих джерел

На думку популярного блогера, натомість прийдуть нові артисти, нові обличчя

Телеведучий та популярний блогер Слава Дьомін, який часто бере інтерв'ю в українських артистів та дружить з багатьма з них, вразив заявою, що багато хто з зірок, які до війни вважалися топовими артистами, не повернуть собі колишню славу.

«Відсотків 60 того шоубізнесу, який був, більше не повернеться в перші сходинки. А будуть нові артисти, нові обличчя», – заявив Дьомін.

Однак, на думку блогера, в шоу-бізнесі відбувається і багато позитивних змін: «Всі зрозуміли, що треба співати українською мовою. Усвідомлення прийшло. 80% артистів, які навіть у побуті спілкувалися російською мовою, зараз тільки українською спілкуються. І це круто».

Нагадаємо, через свої інтерв'ю з зірками Слава Дьомін навіть втрапив у скандал: головний герой телешоу «Холостяк» Алекс Топольский заявив в його ефірі, що ставиться до вибулих з шоу участниць, як до померлих. Після того, як користувачі мережі під фрагментом інтерв'ю, яке Дьомін розмістив на своїй сторінці в Інстаграм, насипали Топольському «теплих» коментарів, телеведучий видалив зі своєї сторінки інтерв'ю. Зараз воно доступне на YouTube.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: