У новому мультику Netflix знайшли відсилку до «валізки з фекаліями» Путіна

З Путіним за кордон їздить охоронець, який прибирає за ним в туалеті
фото з відкритих джерел

Українці відмітили, що деякі жарти, написані ще до повномасштабної війни, нині заграли новими відтінками

Ляльковий мультфільм Гільєрмо дель Торо «Піноккіо» посів перше місце на сайті Netflix і на даний момент – найпопулярніша стрічка на цій платформі. Українці помітили, що деякі жарти, написані ще до повномасштабної війни, нині заграли новими відтінками. Зокрема, в мультику побачили випадкову відсилку до скандальних чуток про те, що Путін ходить в туалет в валізку охоронця.

В одній зі сцен дерев'яна лялька Піноккіо співає і танцює перед італійським диктатором Муссоліні (сюжет казки Карло Коллоді перенесений з XIX століття в 1930-ті). Причому дуже дошкульно висміює його: «Доблесна армія і флот нашої країни борються за карлика, що какає в штани». Українці в соцмережі жартують, що таким чином Гільєрмо дель Торо передав «привіт» диктатору Путіну.

Нагадаємо, влітку з'явилася інформація, що російського президента Володимира Путіна за кордоном супроводжує співробітник президентської охорони, який збирає його сечу й екскременти в убиральнях до валізи та забирає з собою до Росії. Про це йдеться у розслідуванні французького журналу Paris Match. Це роблять задля того, аби ніхто не міг зібрати зразки з випорожнень російського президента й дізнатися про стан його здоров’я.

Раніше «Главком» писав, що жовта британська газета повідомила про термінову операцію Путіна. Як повідомляє таблоїд Daily Star із посиланням на неназвані джерела у Кремлі, диктатор впав зі сходів й пошкодив куприкову кістку.

Слід зазначити, що падіння зі сходів чи не найменша проблема Путіна зі здоров'ям. Час від часу  з'являлася інформація з посиланням на інсайдерів у Кремлі, що президент РФ вже давно хворіє на рак і через це у нього з'явилися серйозні проблеми із травленням. Він також страждає від «нападів кашлю, запаморочення, порушень сну», а також від «прояву симптомів хвороби Паркінсона та шизоафективного розладу», йдеться в повідомленнях. Однак немає переконливих доказів того, що Путін має всі вище перелічені недуги і проблеми зі здоров'ям.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: