Дружина ексгубернатора Скічка зчепилася в Мілані з російським професором

фото з відкритих джерел

Росіянин намагагався довести українській студентці, що російський ринок – це потужно

Дружина ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка, бізнесвумен Єлизавета Юрушева, яка знайшла тимчасовий прихисток з трьома дітьми за кордоном (найменша дочка народилася вже там), на своїй сторінці в соцмережі виклала емоційний допис про своє навчання в Італії. Єлизавета нещодавно стала студенткою одного із міланських вузів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva🇺🇦 (@elizaveta.yurusheva)

«Вчора прийшов новий професор, і він виявився росіянином. Коли я це зрозуміла, всередині мене почало все закипати та перевертатися. Я не знала, що робити, хотілося просто встати і вийти, але я стримувалась і вирішила залишитись. Зрозуміла, що він цієї самої рашистської нації тоді, коли почав наводити в приклад рос компанії. Корупційну державу, яка знаходиться під санкціями, ставити в приклад!», – пише Юрушева.

«Я сказала, що не буду ніяк коментувати і обговорювати будь-які рос бренди! Навела йому безліч економічних фактів, чому будь-який рос бізнес в моїх очах – це лише купа непотрібу. Ніякі цифри цього нікчемного ринку не можна брати до уваги, бо все що робиться їх руками – фальшиве, необʼєктивне і цьому не можна довіряти. Все шо ллється з їх вуст – брехня і більшість населення цього псевдоринку живе без електроенергії та газу, що показує, шо ця країна не те шо не розвинута, вона – ніщо!», – додала українська студентка.

Однак, за її словами, росіянин не погодився з такими висновками: «Звичайно, він був обурений і сказав, що моє ставлення до ринку обумовлене тільки політичною ситуацією, хоча я навіть не встигла ще нічого сказати про війну, а оперувала тільки економічними фактами! На жаль, я розумію шо це не остання зустріч з представниками цієї нації, бо вони повсюди – сховатися від них неможливо та і не треба! Їх треба ставити на місце, аби вони не сували приклади своєї «величної» країни скрізь, а знали, що у світі немає місця їх імпералізму».

Читайте також: Дружина ексгубернатора Скічка заговорила про розлучення: Можу сама купити собі квіти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: