Дружину Скічка пограбували в Італії: От покажу поліції, що таке Україна

фото з відкритих джерел

Єлизавета Юрушева філософськи відреагувала на подію

Дружина ексочільника Черкаської ОВА Олександра Скічка Єлизавета Юрушева, яка знайшла тимчасовий прихисток з трьома дітьми в Італії, повідомила неприємну новину: жінку пограбували.

«Вчора я вперше мала справу з італійською поліцією. У мене вкрали паспорт, усі картки, водійські права та трохи грошей. Це все було в обкладинці паспорта, яку власне витягли. Де? В магазині», – написала Юрушева в інстасторіс.

Єлизавета подала заявку до поліції з надією, що правоохоронці перевірять записи з камер стеження у магазині: «Одразу подала заявку до поліції, щоб запросити відеозапис з магазину. Але не вірю, що ми когось знайдемо і мені повернуть документи. Тепер займаюся відновленням документів і карток».

«Якщо когось мої 20 євро, які там були, чи мій паспорт, який окрім мене нікому не потрібен, та права та заблоковані картки зроблять щасливим, – тоді нехай буде так. Просто тому, що я з найкращої країни на світі, з України, їздитиму за кермом з «Дія»-правами! От і покажу поліції в Італії, що таке прогресивна країна!», – філософськи поставилася до того, що сталося, Юрушева.

Раніше «Главком» писав, що Єлизавета Юрушева ппісля двох тижнів навчання в Італії на дизайнерку покинула факультет.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: