Аж вивертало. Дружина Скічка пояснила, чому кинула факультет дизайнерства в Мілані

Юрушева: Зрозуміла, що це не моє
фото з відкритих джерел

Єлизавета Юрушева каже, що швидко зрозуміла: обрала для навчання не тей профіль

Дружина ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка, бізнесвумен Єлизавета Юрушева, яка стала студенткою в 35 років, заявила, що залишає навчання.

Єлизавета Юрушева з дітьми знайшла тимчасовий прихисток в Європі. У квітні жінка народила третю дитину. Зараз багатодітна мама живе з сином та двома дочками у Мілані.

Єлизавета розповідала, що студенткою стала випадково. Мовляв, сиділа в кав’ярні навпроти престижного інституту моди та дизайну Marangoni в Мілані і згадала, що 18-річною хотіла вступити туди вчитися. Єлизавета Юрушева вирішила, що ніколи не варто зраджувати свої мрії, і подала документи до вузу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva🇺🇦 (@elizaveta.yurusheva)

Навчання розпочалося в кінці січня, а вже зараз студентка Юрушева заявляє, що поспішила: «Після двох тижнів безперервного малювання, кроїння та багато чого іншого я зрозуміла, що це не моє. І тут коли в черговий раз нам сказали зробити замальовки та ілюстрації речей мене аж вивертало і тут я зрозуміла, що щось тут не так. В цей же час я замовляла собі різні книги про тканини, крій, ілюстрації і ще замовила Fashion Business (так так, вона в мене на фото в руках). І знаєте що? Я не могла від неї відірватися і відповідь була очевидна. На наступний ранок я побігла в університет і молила перевести мене на цей факультет. І вони погодились!».

«В хвилину, коли я зайшла в клас, я зрозуміла, що я на своєму місці – я обожнюю комерційну складову, креатив, маркетинг, це все мені дуже цікаво і корисно. Це фундамент будь-якого успішного бренду, і ці знання можна буде використовувати в різних галузях протягом багатьох років! Тому я нічого не кинула, а навчаюся далі тільки з невеличким апгрейдом. Круто, коли ти відчуваєш, що саме тобі потрібно і йдеш за покликом свого серця!», – додала Єлизавета.

Читайте також: Музей Метрополітен визнав Архипа Куїнджі українським, а не російським художником

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: