Члени королівської родини прокоментували звістку про рак Кейт Міддлтон

Принцеса Уельська лікується від раку
фото з відкритих джерел

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл бажають принцесі здоров'я

42-річна, дружина принца Вільяма, принцеса Уельська Кейт Міддлтон лікується від раку. На сумну звістку одразу відреагували члени королівської родини. Про це повідомляє королівська редакторка Daily Mail.

Видання зазначає, король Чарльз ІІІ пишається Кейт Міддлтон. До того ж разом із Каммілою буде підтримувати та дарувати свою любов всій родині у цей важкий час.

«Його Величність так пишається Кетрін за її сміливість у тому, що вона говорила. Після спільного перебування у лікарні король підтримує контакти зі своєю улюбленою невісткою протягом останніх тижнів», – йдеться у дописі.

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл бажають принцесі здоров'я, пише Harper`s Bazaar.

«Ми бажаємо здоров'я та зцілення для Кейт і її сім'ї, і сподіваємося, що вони зможуть зробити це приватно і в мирі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем'єр-міністр країни Ріші Сунак. За словами глави уряду, він перебуває у постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання.

Зазначалося, що монарх відкладе свої обов'язки, але продовжить виконувати державні, і навіть не залишить роботу з документацією. Деякі публічні обов'язки короля на себе візьме його син, принц Уельський Вільям, який був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки по догляду за дружиною, яка нещодавно оперувала операцію.

До слова, принц Гаррі прибув до Лондона, щоб бути поруч із королем Чарльзом, якому діагностували рак. Поки що невідомо, чи зустрічатиметься Гаррі з братом, принцом Вільямом. Про це пише Daily Mail. Припускають, що герцог Сассекський летів рейсом British Airways і прибув у лондонський аеропорт Хітроу. Його дружина, герцогиня Сассекська, як вважають, залишилася в Каліфорнії зі своїми двома дітьми, чотирирічним принцом Арчі та дворічною принцесою Лілібет, незважаючи на загрозу повеней через екстремальну погоду в Каліфорнії цього тижня.

Читайте також: Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: