Стало відоме ім'я найбагатшої дитини у світі

Донька принца Вільяма та Кейт Міддлтон, незважаючи на свій юний вік, уже має великі статки
фото із відкритих джерел

Онуки короля Чарльза III стали найбагатшими дітьми на планеті

З'явився рейтинг найбагатших дітей у світі. Перше місце посіла донька принца Вільяма та Кейт Міддлтон Шарлотта. Її статки оцінили в 3,9 мільярдів фунтів стерлінгів, пише Оutdoortoys.

«Ефект Кейт Міддлтон» вплинув на грошовий капітал принцеси Шарлотти, де модний вибір королівської родини значно впливає на модні тенденції. Восьмирічна Шарлотта є найбагатшою королівською онукою та найбагатшою дитиною у світі, її статок оцінюється в 3,9 мільярда фунтів ($5 млрд).

Як частина заможної та впливової королівської родини, принцеса Шарлотта є надзвичайно привілейованою та має доступ до значних багатств, включаючи спадщину, інвестиції та навіть бізнес-підприємства. У міру того, як Шарлотта стає старшою, немає сумніву, що світ буде спостерігати за тим, що носить королівський підліток.

Онуки британського короля Чарльза очолили рейтинг найбагатших дітей світу
Онуки британського короля Чарльза очолили рейтинг найбагатших дітей світу

Як пише видання, більшість модних предметів, у яких бачать герцогиню Кембриджську, згодом розлітаються з прилавків, а «ефект Кейт» навіть був придуманий, щоб описати вплив, який вона справила на модні бренди після того, як її сфотографували в їхніх речах. Обсяги продажів британської індустрії моди величезні, завдяки чому британські бренди щорічно збільшують 1 мільярд фунтів стерлінгів. Дослідження Brand Finance назвали Кейт «найпотужнішою модницею королівської моди» та повідомило, що речі, які носить Кейт, підвищують бажаність на 38 відсотків для американських покупців.

Стало відоме ім'я найбагатшої дитини у світі фото 1

Старший брат Шарлотти, десятирічний принц Джордж Уельський, посів друге місце в гонці найбагатших дітей зі статками 2,8 мільярда фунтів ($3,6 млрд). Будучи другою лінією престолу після свого батька, принца Уельського Вільяма, Джордж уже відіграє вагому роль у світі. 

Як пише видання, на п’ятий день народження Джорджа його дід, король Чарльз III, подарував йому 18 тис. фунтів стерлінгів. Хлопчик матиме королівський титул, коли принца Вільяма оголосять королем. Але навіть і без цього принц Джордж надзвичайно багатий, оскільки на момент народження він успадкував 133 тис. акрів землі в 23 округах Великої Британії.

Принц Джорж поступився своїй сестрі у рейтингу найвпливовіших дітей у світі
Принц Джорж поступився своїй сестрі у рейтингу найвпливовіших дітей у світі

На третьому місці у списку дітей-багатіїв опинився син легендарної співачки Ріанни та репера A$AP Rocky. Малюку всього рік, а його капітал вже становить $1,2 млрд. На це вплинула успішна кар'єра Ріани, яка заробила величезні кошти за свою діяльність. Раким Ателастон Маєрс став надзвичайно багатим і завдяки батьку A$AP Rocky, котрий має потужну кар'єру як реп-виконавець.

Син співачки Ріанни теж засвітився у рейтингу багатих дітей
Син співачки Ріанни теж засвітився у рейтингу багатих дітей

Четвертою за рівнем багатства стала донька відомої співачки Бейонсе Блю Айві Картер. Її капітал оцінили в $720 млн. А от на п'ятому місці опинилася донька Кайлі Дженнер і Тревіса Скотта – Стормі Вебстер зі статками у $570 млн. А після неї – донька Кім Кардаш'ян і Каньє Веста – Норт з $375 млн

Маленька Стормі Вебстер уже є зіркою соцмереж і має мільйони як статків, так і прихильників
Маленька Стормі Вебстер уже є зіркою соцмереж і має мільйони як статків, так і прихильників

Нагадаємо, король Чарльз III уперше звернувся до громадськості після того, як палац повідомив, що в нього діагностовано рак. Монарх висловив подяку за слова підтримки. Його заява оприлюднена на сторінках палацу в соцмережах. Раніше лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії.

Читайте також: Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: