Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб

Королівська родина повідомила про проведену операцію 42-річній принцесі Уельській Кетрін
Фото: Matt Holyoak

75-річному монарху Чарльзу III зроблять «корекційну процедуру» для лікування збільшення простати

Короля Великої Британії Карла III наступного тижня госпіталізують. Про це йдеться у заяві Букінгемського палацу, пише BBC.

Відомо, що 75-річному монарху зроблять «корекційну процедуру» для лікування збільшення простати. Зазначається, що це доброякісне захворювання, стан короля задовільний. На період госпіталізації та відновлення публічні його виступи будуть відкладені.

Незадовго до оголошення про госпіталізацію Карла III королівська родина також повідомила, що напередодні 42-річна принцеса Уельська Кетрін перенесла планову операцію на черевній порожнині. Операція пройшла успішно у приватній клініці в Лондоні. Принцеса проведе у лікарні ще від десяти до 14 днів. Згідно з медичними рекомендаціями, вона навряд чи повернеться до громадських обов'язків до Великодня, йдеться у заяві королівської родини. Інші подробиці про стан Кетрін та перенесену нею операції не наводяться.

Незвично, щоб медичні дані про двох старших членів королівської сім’ї оприлюднювали в один день, але відомо, що це було необхідно, оскільки королю довелося скасувати зустрічі, заплановані на четвер. Він мав зустрітися з іноземними високопоставленими особами та членами кабінету в Шотландії в четвер, але ці зустрічі були скасовані через медичні показання.

Раніше повідомлялось, що Чарльз III та Камілла відправили листа президенту США. Король та королева висловили глибоке співчуття родинам тих, хто загинув під час пожеж на американському острові Мауї.

Нагадаємо, що Королева Летиція з’явилася на публіці у вишиванці від українського бренду. 50-річна дружина іспанського короля відома своїм бездоганним та елегантним стилем, проте довела, що може мати більш невимушений вигляд, обравши бохо-шик для урочистого заходу.

Королівська особа відвідала церемонію вручення нагород BBVA Microfinance Foundation у червоній блузці з привабливим V-подібним вирізом, ефектними об'ємними рукавами та з квітковою вишивкою від українського бренду Etnodim, доповнивши образ стильними кремовими штанами Hugo Boss. Її вбрання поєднувалося з парою еспадрилій на танкетці від Macarena, створюючи ідеальний образ.

Читайте також: Данія отримала нового монарха: фото церемонії та поцілунку з королевою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: