Принцеса Уельська Кейт Міддлтон зізналася, що має рак

Принцеса Уельська описала своє теперішнє становище як «величезний шок»
скріншот з відео

Майбутня королева наразі проходить курс хіміотерапії, який розпочався в лютому

Принцеса Уельська лікується від раку. Про це вона повідомила у відеозверненні, передає Mirror.

Як повідомив Кенсінгтонський палац, майбутня королева наразі проходить курс хіміотерапії, який розпочався в лютому. 42-річна Кейт Міддлтон була госпіталізована 16 січня для «серйозної операції на черевній порожнині», яка була визнана успішною. На момент операції вважалося, що її стан не є онкологічним, оскільки жодні аналізи не підтвердили наявність раку. Однак післяопераційні тести підтвердили наявність раку.

У зверненні принцеса Уельська сказала про «неймовірно важкі пару місяців для всієї нашої сім'ї». Але на знак своєї неймовірної хоробрості принцеса звернулася з посланням надії до тих, хто також стикається зі своєю власною битвою, сказавши: «Кожен, хто стикається з цією хворобою, має надію. Для всіх, хто стикається з цією хворобою, в якій би формі вона не проявлялася, будь ласка, не втрачайте віри і надії. Ви не самотні».

Принцеса Уельська описала своє становище як «величезний шок» і підтвердила, що разом зі своїм чоловіком, 41-річним принцом Вільямом, особисто повідомила трьох своїх дітей – 10-річного принца Джорджа, восьмирічну принцесу Шарлотту і п'ятирічного принца Луї – про свій діагноз, але не сказала їм про нього: «Зі мною все буде добре».

Королівські джерела підтвердили, що король Чарльз і королева Камілла були поінформовані про стан принцеси і про її публічну заяву заздалегідь. Ця шокуюча новина з'явилася на тлі боротьби самого короля з хворобою після того, як 5 лютого Букінгемський палац оголосив, що у монарха діагностували «одну з форм раку». 75-річний Чарльз проходить щотижневе лікування від хвороби і веде невеликий щоденник контрольованих публічних виступів, а також нещодавно звернувся до громадськості зі словами подяки за підтримку, яку він отримав.

Кейт Міддлтон підтвердила, що лікарі повідомили їй про наявність раку в її організмі, перш ніж порадили пройти курс «профілактичної хіміотерапії». Принцеса підтвердила, що вона «зараз перебуває на ранніх стадіях цього лікування».

Принцеса почала лікування після періоду відновлення після попередньої операції, додавши при цьому: «Ми з Вільямом намагаємося зробити все можливе, щоб все це відбувалося в приватній обстановці».

Кенсінгтонський палац заявив, що принцеса вирішила поділитися своїм діагнозом лише зараз, оскільки «настав слушний час».

Нагадаємо, лікарі короля Великої Британії Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії, повідомив прем'єр-міністр країни Ріші Сунак. За словами глави уряду, він перебуває у постійному контакті з монархом і сподівається на його повне одужання.

Зазначалося, що монарх відкладе свої обов'язки, але продовжить виконувати державні, і навіть не залишить роботу з документацією. Деякі публічні обов'язки короля на себе візьме його син, принц Уельський Вільям, який був змушений раніше терміну повернутися з невеликої відпустки по догляду за дружиною, яка нещодавно оперувала операцію.

До слова, принц Гаррі прибув до Лондона, щоб бути поруч із королем Чарльзом, якому діагностували рак. Поки що невідомо, чи зустрічатиметься Гаррі з братом, принцом Вільямом. Про це пише Daily Mail. Припускають, що герцог Сассекський летів рейсом British Airways і прибув у лондонський аеропорт Хітроу. Його дружина, герцогиня Сассекська, як вважають, залишилася в Каліфорнії зі своїми двома дітьми, чотирирічним принцом Арчі та дворічною принцесою Лілібет, незважаючи на загрозу повеней через екстремальну погоду в Каліфорнії цього тижня.

Читайте також: Букінгемський палац повідомив тривожні новини про здоров'я королівських осіб

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: