Принц Гаррі негайно прилетів до батька Чарльза ІІІ, у якого діагностували рак

Король Чарльз і королева Камілла залишають Кларенс-Гаус, ймовірно, після зустрічі з Гаррі, 6 лютого, 2024 року
фото: Reuters

Експерти висловили надію, що поїздка Гаррі стане кроком до перемир'я у королівській родині

Принц Гаррі прибув до Лондона, щоб бути поруч із королем Чарльзом, якому діагностували рак. Поки що невідомо, чи зустрічатиметься Гаррі з братом, принцом Вільямом. Про це пише Daily Mail.

Припускають, що герцог Сассекський летів рейсом British Airways і прибув у лондонський аеропорт Хітроу. Його дружина, герцогиня Сассекська, як вважають, залишилася в Каліфорнії зі своїми двома дітьми, чотирирічним принцом Арчі та дворічною принцесою Лілібет, незважаючи на загрозу повеней через екстремальну погоду в Каліфорнії цього тижня.

«Подорож Гаррі дає надію, що його повернення до Британії сприятиме його примиренню з родиною», – наголошують автори видання.

Принц Гаррі, як зазначають журналісти, ймовірно, зустрівся з батьком у Кларенс-Гаусі. Раніше його відвідували його племінниця, принцеса Беатріс та її чоловік Едоардо Мапеллі Моцці. Невідомо, зупиниться Гаррі в готелі в центрі Лондона, щоб бути ближче до короля, чи залишиться у Віндзорі, найімовірніше, у порожньому котеджі Фрогмор.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений British Royal Family (@britishroyalfamilycrown)

На думку авторів видання, зустріч короля Чарльза і принца Гаррі була короткою. Після неї усміхнений король Чарльз покинув Кларенс-гаус і готується повернутися в Сандрінгем.

Востаннє принц відвідував Велику Британію у вересні на церемонії вручення премії Well Child Awards. Тоді він зупинявся в готелі, адже йому відмовили зупинитися у Віндзорському замку.

Король Чарльз особисто зв'язався з герцогом Сассекським і принцом Уельським, щоб повідомити їм про свій діагноз до того, як про нього оголосив Букінгемський палац.

Нагадаємо, у короля Чарльза ІІІ діагностували рак. Хоча Чарльз ІІІ призупинить свої публічні заходи, 75-річний король продовжить виконувати свою конституційну роль глави держави.

У заяві палацу сказано, що король «залишається цілком позитивним щодо свого лікування та з нетерпінням чекає повернення до виконання повноцінних державних обов’язків якомога швидше». 

Раніше принц Гаррі став на одне коліно перед українським захисником. Герцог Сассекський зустрівся із українськими захисниками на «Іграх нескорених». До мережі потрапило відео, де принц Гаррі став на одне коліно перед уболівальником з України, який втратив ноги на війні з російськими окупантами. 

Читайте також: Помер єдиний син останнього короля Італії

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: