Жінка без штанів увірвалася в ефір українського телемарафону (відео)

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Італійський експерт саме обговорювали питання української війни в умовах внутрішньої політики в Італії

В прямому ефірі українського телемарафону «Єдині новини» перед глядачами постала жінка без штанів. Вона з'явилася в кімнаті італійського політолога Грегоріо Ваджіані, коли він давав коментар телеведучому Вадиму Карп'яку. Ролик з’явився на YouTube-каналі ТСН.

Італієць вийшов в ефір з кімнати, не зачинивши двері в інші приміщення. Ймовірно, жінка не знала, що Грегоріо Ваджіані розмовляє по відеозв'язку, тому спокійно зайшла до нього під час пряямого включення. І потрапила під приціл камери. Ваджіані помітив жінку і сильно підвищив тон, щоб вона зрозуміла, що він знаходиться у прямому ефірі.

Далі чоловік спробував якось змінити позу та закрити собою жінку, було видно, що він дуже нервує. Українці в коментарях до відео жартують з цього приводу: «Коли забув, що ти гарячий італієць, і не зачинив двері».

Гість з українцем обговорювали питання української війни в умовах внутрішньої політики в Італії, коли трапився цей казус. Ведучий телемарафону зробив вигляд, що нічого екстраординарного не сталося.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: