Популярний канадський актор отримав довічний термін за вбивство матері

Актор не приховував, що мав намір вбити прем'єр-міністра країни
фото з відкритих джерел

 

Після вбивства Райан Грентхем зняв відео, в якому зізнався у скоєнні злочину

Актора Райана Грентхема засудили до довічного ув'язнення за вбивство своєї матері, повідомляє Deadline. Суд ухвалив, що Грентхем не матиме права на умовно-дострокове звільнення 14 років.

Нагадаємо, в березні 2020 року актор зв'язався з поліцією і повідомив, що вистрілив своїй матері у потилицю. 64-річна Барбара Уейт, грала на піаніно в їхньому будинку в місті Скваміш, Британська Колумбія, коли він підійшов до неї ззаду і холоднокровно вистрілив із пістолета. «Мама померла за кілька миттєвостей. Цього часу вистачило, щоб вона зрозуміла, хто її застрелив», – розповідав Раян у суді.

Після вбивства Райан Грентхем зняв відео, в якому зізнався у скоєнні злочину. Вранці він відтворив певну релігійну сцену з тілом убитої матері, а сам сів у машину та поїхав. Грентхем взяв із собою три одиниці вогнепальної зброї, запас патронів до них, 12 коктейлів Молотова та спорядження для походів. Раян попрямував у бік Оттави. Він знайшов на карті адресу, де мешкає Джастін Трюдо. Актор не приховував, що мав намір вбити прем'єр-міністра. Однак коли він проїхав кілька годин, у нього з'явилася інша ідея. Грентхем вирішив зробити масове вбивство або на мосту Лайонс-Гейт у Ванкувері, або в університеті Симона Фрейзера. На щастя, нічого із планів актора не реалізувалося. Він під'їхав до поліцейської дільниці у Ванкувері та заявив про те, що скоїв вбивство.

24-річний Райан Грентхем знявся у більш ніж 30 фільмах і серіалах, серед яких є «Рівердейл», «Я – зомбі», «Уявлений світ доктора Парнаса» і «Надприродно».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: