Зеленська попередила про «поганий знак для всього світу»

Олена Зеленська під час ефіру
фото з відкритих джерел

Перша леді України стала гостею легендарної американської телепрограми Good Morning America

Під час свого візиту до США дружина президента України Олена Зеленська дала інтерв'ю легендарній програмі телеканалу ABC Good Morning America. В інтерв'ю вона відповіла на кілька важливих запитань та вкотре закликала світ не забувати про війну в Україні.

«Коли весь світ прагне до того, шоб ця війна якнайшвидше закінчилася, Росія набирає нових вояків до війська. Це поганий знак для всього світу. Це означає, що він не збирається зупинятися. Але й українці не збираються зупинятися в боротьбі за свою свободу, – так прокоментувала Зеленська в етері новину про мобілізацію в Росії. – Ми готові до всього. Так, погані новин, але ми готові до поганих новин. Що є основною відмінністю нашого війська від російського – це те, що ми дійсно знаємо, за що ми боремося. У нашому війську свідомі українці, які дійсно обрали шлях боронити свою країну. І я впевнена, що це їх не налякало, а тільки згуртувало. Я у них впевнена».

На прохання телеведучої Олена Зеленська звернулася до американців англійською мовою: «Будь ласка, не зупиняйте вашу підтримку. Вона критично важлива для нас, життєво важлива. Ми її відчуваємо, і ми надзвичайно вдячні за неї. Я впевнена, що це не війна між Україною та Росією. Це війна за цінності. Війна за свободу, за права людини, за все, що ми любимо, що люблять люди зі всього світу: ми любимо наших дітей, ми любимо наші домівки, ми любимо нашу батьківщину. І це те, за що українці сьогодні борються. Будь ласка, не припиняйте допомагати. Це дуже важливо для нас».

Раніше «Главком» писав, що дружина президента України, перебуваючи у США, відвідала Меморіал 9/11, де отримала незвичайний подарунок.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: