Кароль несподівано поскаржилася на деспотичне виховання: Такі були правила

Тіна Кароль: Я працюю над собою! Причина – деспотичне виховання
фото з відкритих джерел

 

Артистка усілякими способами намагається не розповідати про родину, але бувають виключення

Співачка Тіна Кароль, яка не дуже любить розповідати про свою родину, несподівано зізналася, що працює над собою, щоб позбутися наслідків деспотичного виховання. Про це вона розповіла у своєму телеграм-каналі.

«Хочу простоти в усіх сенсах. Цього бракує багатьом глобально і мені в якихось сенсах. Я працюю над собою! Причина – деспотичне виховання. Така була парадигма в той час. Це зломлює на корінні. Сьогодні, щоб зруйнувати ці капкани у свідомості, потрібно багато переосмислювати, а якщо людина не така волелюбна? Тоді ці капкани назавжди? – написала Кароль. – Людина і є творцем, диво в тобі, ти і є прогрес і сила всесвіту. У кожному дні живи, мрій і не бійся діяти, мрій і не думай, що ти хочеш забагато».

Раніше «Главком» писав, що в день народження мами співачка опублікувала у своїй мережі світлину з братом та мамою. Підписала коротко: «З днем народження, мама!»

Артистка усілякими способами намагається не розповідати про родину. Хіба що у мережі можна побачити дитячі та шкільні фото юної зірки з мамою Світланою Андріївною, татом Григорієм Самуїловичем та братом Станіславом. До речі, брат Тіни одружений з рідною сестрою акторки Ірми Вітовської.

У програмі «Світське життя» Тіна Кароль розповіла Каті Осадчій про цей союз: «Я пам'ятаю, як ми їх сватали. Ми приходили просити вийти заміж Наташу, сестру Ірми за Стасіка, мого брата. Ми прийшли всією сім'єю просити, щоб вони погодилися віддати свою квіточку».

Крім того, Тіна Кароль зізналася, у яких стосунках перебуває з Ірмою Вітовською: «Я її шанувальниця, ще коли вона грала в «Лесі та Ромі». Постійно дивилася по телебаченню цей серіал і коли сьогодні бачу цю справжню Ірму часом за столом, то думаю: «О, я біля зірки», а вона мені те саме каже».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: