Влад Яма знайшов дивне виправдання своїм гулькам на вечірці з російським душком

Яма з дружиною відвідав вечірку в Маямі
фото з відкритих джерел

Яма в соцмережі похвалився участю у вечірці в Маямі, яка мала назву російською

Хореограф та колишній телеведучий Влад Яма, який з початком повномасштабного вторгнення чкурнув з дружиною та сином в США, в соцмережі похвалився участю у вечірці в Маямі, через що отримав від підписників купу обурливих коментарів.

Яма з дружиною відвідав вечірку в Маямі, на якій за словами хореографа збирали кошти для потреб українців. Коли хореограф розмістив в соцмережі допис про захід, його підписників збентежила назва  російською – Все свои. Організував захід Максим Захарчук – режисер та відеоблогер, який переїхав до США з Рівного. В мережі пишуть, що Максим полюбляє вечірки з російською музикою. На сторінці в соцмережі Захарчука можна побачити афішу заходу, де гуляв Яма – російською мовою.

«Все свои» – в расії, а у нас «Всі свої», «Вже краще нічого не постити і не публікувати, аніж робити отак! Ніхто б і не дізнався куди ви там ходите і яке життя живите, це ваша справа. Проте не варто прикриватись допомогою Україні», «Відписалася», – написали Ямі в коментарях.

Хореограф спочатку не відповів на коментарі підписників,  однак згодом вступив у публічну суперечку з шанувальниками: «Там не тільки українці були. Казахам теж українську вчити?». Яма також відповів і на інший коментар, в якому написали, що Ямі «весело живеться». «Не дуже», – побідкався.

Тим часом зірка «Кварталу 95» Руслан Ханумак, якому теж нещодавно добряче дісталося після треку «Дика Дичка», вирішив заступитися за товариша в коментарях: «Та від#іться вже від людини. Вам вср#лося, як там написано? Ідіть з дітьми почитайте краще».

Читайте також: Меладзе з буквою Z на рукаві «засвітився» в компанії дружини заступника Шойгу у Куршевелі (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: