Меладзе з буквою Z на рукаві «засвітився» в компанії дружини заступника Шойгу у Куршевелі (відео)

Співачка Альбіна Джанабаєва спробувала відвести чоловіка від журналістів
фото з відкритих джерел

Валерій Меладзе відмовився говорити з українськими журналістами про війну

Українські журналісти зняли репортаж про росіян, які відпочивають на французькому гірськолижному курорті Куршевель під час війни в Україні. Серед них виявилися російські співаки Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва, які «зустрічають весну» за кордоном. Їх застали в компанії дружини заступника міністра оборони країни-агресора РФ Іванова.

Журналісти видання «Українська правда» запитали у Валерія про війну в Україні: «Як вам відпочивається в Куршевелі, поки Росія бомбить Україну?». Шотович попросив відійти подалі від камер зі словами: «Ходімо, я вам все розповім». «Ви підтримуєте війну чи ви боїтеся?» – перепитав журналіст, рушивши слідом за артистом. Меладзе у відповідь висунув вимогу «вирубити камеру». Після цього до знімальної групи підійшов ще один російськомовний чоловік. Він заявив, що «Меладзе зараз не хоче розмовляти».

Тим часом старший син співака Костянтин спробував закрити батька від камер, а дружина Меладзе – співачка Альбіна Джанабаєва – відгородити його собою від журналістів. Коли виконавець потягнувся до журналіста, щоб відвести його в сторону, на відео зафіксувалося, що на рукаві у співака видніється літера Z, яка символізує підтримку путінської агресії.

У репортажі показано, що за тим, що відбувалося, збоку спостерігала дружина заступника міністра оборони країни-агресора РФ Іванова, який відповідає за фінанси та будівництво. У відео також показано кадри, на яких Меладзе із Джанабаєвою сидять з Івановою за одним столом, а потім разом розважаються під музику.

Читайте також: Влад Яма показав, як весело погульбенив в США на вечірці з російською назвою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: