Крінж від зірки «Кварталу». В мережі розгорівся скандал через пісню про жінок-військових

В ролику знялася відома акторка Дар’я Петрожицька
фото з відкритих джерел

Руслан Ханумак, який є автором скандальної пісні «Дика Дичка», оголосив про рішення залишити музику

Кліп гурту зірки «Кварталу» Руслана Ханумака під назвою «Дика Дичка», який з'явився в мережі день тому, спричинив гучний скандал. Українці обурені тим, як автори кліпу змалювали образ української жінки-військової.

Трек знятий у полі на тлі табличок «Обережно, міни» та броньованих автомобілів. У кадрі задіяли дівчат у формі ЗСУ, у яких замість патчів з ім'ям та групою крові, як належить військовим, зображений напис «Дичка». «Дика дичка, дика дичка, не виходить з голови піксельна спідничка», – це слова з пісні. Самі музиканти пояснили, що їхня робота розповідає про пристрасне кохання в сучасних українських реаліях: «Кохання справжнього патріота до гарячої, примхливої та нестримної козачки, що захищає рідну країну, відкинувши всі сентименти, чим ще більше манить до себе». Однак українці вважають, це радше не пісня про кохання, а сексуалізація вояків-жінок та хайп на військовій темі.

В коментарях музикантам пишуть: «Коли вже перестануть їздити на військовій темі?», «Думала дно Потапа вже не пробити, але вам це вдалося», «Не виходить с голови піксельна спідничка», «Я – військова, і вважаю, що це ганьба. Як і всі мої знайомі дівчата з передової. Перечитайте коментарі ще раз, бо вони дійсно говорять самі за себе», «При всій повазі – це крінж. Я не вважаю, що це доцільно. Не хочу, щоб військова форма перетворювалася в образ з шоу-бізнесу».

Знятися в кліпі музиканти запросили жінок-військових – Юлію Абаєву, Олену Риж, Юлію Олійник, Аллу Мартинюк та Валентину Скрипак. «Трохи навіть образливо за дівчат із ЗСУ, які знялися у кліпі. Їм, мабуть, не сказали, що буде в результаті», – пишуть про це в коментарях. Також в ролику зіграли відома акторка Дар’я Петрожицька та музикант Позитив.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ruslan Hanumak (@hanumak)

Актор та режисер Руслан Ханумак, який є автором тієї самої скандальної пісні «Дика Дичка», після жорсткої критики оголосив про рішення залишити музику. На своїй сторінці в соцмережі він розмістив відео, у якому заявив, що йому не місце в музиці: «Я не буду йти проти народу. Тому що той, хто йде проти українського народу, завжди погано закінчує. Ще півроку тому, коли я починав музичну кар'єру, я не міг собі уявити, що закінчувати буду її саме так. Мені не місце у музиці та я піду з музичної індустрії, щоб не псувати ваш музичний смак. Хочу вибачитися перед тими, кому я зруйнував життя цією піснею і зіпсував все, що тільки можна було. Давайте не шукати внутрішнього ворога. Тому що ще дихає руська мразіна на нашій землі».

Читайте також: Дружина Міхаеля Шумахера після трагедії з ним опинилася у жахливій ситуації

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: