Леся Нікітюк «підсиділа» Софію Ротару: Ще полізете раз – буде місця вам мало

Нікітюк: Повернеться Донбас,  із Луганськом і Кримом
фото з відкритих джерел

 

Леся Нікітюк переспівала легендарний хіт Софії Ротару

Телеведуча та волонтер Леся Нікітюк порадувала шанувальників новою піснею. На своїй сторінці в Інстаграм Нікітюк розмістила відео, в якому переспівала шлягер народної артистки України Софії Ротару «Только этого мало».

Телеведуча Леся Нікітюк переклала приспів відомої пісні на українську мову та додала до нього переможні слова про звільнення Херсона. Відео з піснею також можна передивитися на особистому ютуб-каналі Нікітюк.

У зміненому хіті 1980-х телеведуча співає: «Ось і літо пройшло, ми Херсон відібрали. Але люди кричать: тільки нам цього мало. Тільки тільки тільки тільки, нам цього мало. Тільки тільки тільки тільки : українцям це мало. Повернеться Донбас, із Луганськом і Кримом. Посміхнемося ми , і Залужному крикнем: тільки тільки тільки , українцям це мало. Тільки тільки тільки тільки : українцям це мало. На Кремлі вже тризуб. І русня повтікала. Ще полізете раз: буде місця вам мало. Тільки тільки тільки тільки: буде місця вам мало».

Раніше «Главком» писав, що Леся Нікітюк спільно з композитором, виконавцем і народним артистом України Степаном Гігою випустила гумористичну пісню «Цей сон». В ній йдеться про недалеке майбутнє Росії: Україна вернула кордон, за Уралом панує Китай, а Курили – японський то край.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: