Актора Кевіна Спейсі звинуватили ще в семи сексуальних злочинах

Спейсі має право на справедливий суд
фото: AP

Кевіна Спейсі звинувачують за низку сексуальних насильств проти однієї особи в період з 2001 по 2004 рік

Американського актора Кевіна Спейсі звинуватили у додаткових сексуальних злочинах проти одного чоловіка. Прокуратура Великої Британії схвалила ще сім епізодів проти 63-річного актора. Про це повідомляє The Guardian.

Спейсі звинуватили у трьох непристойних нападах, трьох випадках сексуального насильства та в одному спонуканні особи до сексуальних дій без її згоди. У липні актор з’явився, щоб спростувати п’ять звинувачень, які стосуються трьох чоловіків, яким зараз 30 і 40 років.

«CPS (королівська прокуратура – «Главком») санкціонувала додаткові кримінальні звинувачення проти 63-річного Кевіна Спейсі за низку сексуальних насильств проти однієї особи в період з 2001 по 2004 рік», – зазначила Розмарі Ейнслі, голова спеціального відділу боротьби зі злочинами CPS.

Також прокуратура санкціонувала одне звинувачення у спонуканні особи до сексуальних дій без її згоди.

«Коронна прокуратура нагадує всім зацікавленим особам, що проти пана Спейсі триває кримінальне провадження і що він має право на справедливий суд», – йдеться у повідомлені.

Три роки тому голлівудську зірку Кевіна Спейсі звинуватив в зґвалтуванні актор Star Trek Ентоні Рапп. За ним про домагання з боку Спейсі заявили близько 20 осіб, але звинувачення відкликала прокуратура. На тлі гучних розборів репутація актора була підірвана: його звільнили з популярного серіалу «Картковий будиночок», а фільм «Всі гроші світу» перезняли, віддавши героя Спейсі Крістоферу Пламмеру.

Пізніше Кевіна Спейсі знову звинуватили в домаганнях до колег по «Картковому будиночку». Зараз артист судиться зі своїм колишнім роботодавцем – студією Media Rights Capital, яка подала позов про відшкодування десятків мільйонів доларів. Компанія звинувачує Спейсі за те, що його поведінка негативно відбилася на шоу. При цьому актор подав зустрічний позов, заявивши, що Media Rights Capital заборгувала йому гроші.

Читайте також: Машину з акторкою Деніз Річардс та її чоловіком розстріляли на вулиці Лос-Анджелеса

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: